Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LYNX sau LOW TIM

Vizitator Danes Claudiu

Postări Recomandate

Vizitator Danes Claudiu

A incercat sa faca sau a facut cineva amplificatorul LYNX sau LOW TIM,am pt ambele PCB_ul (2 pt LYNX si 2 pt LOW TIM) si nu ma pot hotara care sa-l fac(ma costa o gramada de bani piesele si as vrea sa-l fac pe cel mai bun). Deci care sa fie si care sa nu fie............. :supz: :supz: :supz:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• csl1131

4

• Palade Vlad

1

• Bogdi16

1

lynx nu am auzit, dar leach (lo tim) am auzit si suna f bine...acuma daca m-as apuca m-as apuca de superamp :weedman: are aprox aceleasi piese ca cel simplu,doar ca 4 perechi de finali in loc de 2 si prefianli inca o pereche..si in mare cam atat...oricum mie imi place ideea la superamp de a pune finalii in serie pt a scoate tot ce pot ei...

Link spre comentariu

Salut! Am si eu o intrebare pentru cei care au facut leach-super amp sau low tim: de unde au cumparat tranzistorii(sunt cei originali sau echivalenti)?Va multumesc.

Link spre comentariu
Vizitator Danes Claudiu

eu am folosit echivalente de ex la mpsa06/mpsa56-->bc639/640 2n3439/2n5416--->mj340/mj350 mje15030/mje15031----->bd243/244 si finali vreau sa cumpar finali de la o firma din oradea

Link spre comentariu
Vizitator Danes Claudiu

am gasit intr-un loc in cluj mj15003/4 la 20 lei bucata si aduc numai la comanda.Am vazut la capodimonte pe site la pretu de aprox 11+tva lei .....crezi ca sunt originali? Daca sunt originali dau o fuga pana acolo,oricum am drum la baile felix

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări