Dr.L Postat Februarie 6, 2013 Partajează Postat Februarie 6, 2013 Inca o idee: pune o punte redresoare rapida (sau diode) intre traful electronic si restul instalatiei. Daca puntile de pe leduri nu s-au dus de la supraincazlire, te scapa de schimbatul lor@nicul -da, scot alternativ... De mirare sau nu, schemele se gasesc pe net f usor (e aceeasi schema ca-n becurile economice, doar ca la iesire e un traf) Link spre comentariu
nicul Postat Februarie 6, 2013 Partajează Postat Februarie 6, 2013 pai si traful din teveu avea 115 la intrare si o gramada de tensiuni alternative, dar si alea erau redresate cu diode rapide si filtrate cu condensator.eu ma miram ca in firele destul de lungi pe care le-ar presupune o piesa de mobilier lasi frecvente aiurea.asa o fi. Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 6, 2013 Partajează Postat Februarie 6, 2013 De ce ar baga chinezii piese in +, cand becurile functioneaza in ca?Intr-adevar asa e cu firele...dar asta nu e problema producatorilor Link spre comentariu
rinaldoparaipan Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Eu as fi de parere sa ia un traf normal de 20-50W, redresare cu diode normale si filtrare.Sursele alea sa la tina pt altceva. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 In fond ,omul a cumparat niste inlocuitori pt becurile cu halogen. dar a gresit un pic la selectarea produsului ,a ignorat textul cu '12DC' . Link spre comentariu
xti000 Postat Februarie 7, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2013 multumesc tuturor pentru suport. am inteles unde este buba. multumesc si pentru sugestiile de remediere a problemei dar nu stiu daca se merita investitia. la felul in care e ansamblata mobila am prea mult de demontat ca sa ajung la surse. si oricum aici nu am de unde sa gasesc diode rapide. am sa folosesc lampile respective la altceva si am sa caut sa cumpar lampi pentru 12vac. astea sper sa nu sufere de aceeasi boala. Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Pai...daca si alea nu au diode rapide la redresare, o sa aiba aceeasi soarta...Sa inteleg ca n-ai un magazin de electronice in oras? Sau comanda de pe net... Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 http://de.farnell.com/vishay-formerly-i ... dp/1651129 http://eu.mouser.com/ProductDetail/Infi ... 8qCVoaA%3d Link spre comentariu
xti000 Postat Februarie 7, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2013 va multumesc pentru bunavointa. nu cautatul pe net e problema ci faptul ca pentru cateva piese stau sa astept iar vreo saptamana. un singur magqzin de piese electronice gasisem aici si e inchis si mutat pe net de vreun an Link spre comentariu
nicul Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 pai un alimentator de 12V si vreun Amper din ala care se infige in perete (in comutatie desigur si care scoate DC) n-ar trebui sa coste prea mult. ar duce alea 3 module si ai scapa si de radiatiile parazite. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Auzi ca spoturile sant incastrate in mobila si nu faci tzigonshaguri cu cabluri trase p'aci-p'acolo. Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3 Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Sursa pentru spoturi am avut cateva, din tabla subtire, 100 si 150W, 2T alde 13005 si un traf cu secundarul direct pe iesire, fara opto, fara nimic. Pana si piesele erau puse stramb pe placa, iar un C crapase cand l-au presat cu carcasa. Surse cu 6 piese... Link spre comentariu
nasturica Postat Februarie 11, 2013 Partajează Postat Februarie 11, 2013 Sursele pt spoturi merg doar cu sarcini rezistive poti folosi o sursa de tv sau laptop 12 volti si alimentezi pe la unul din spoturi / instalatia originala o ignori /o scoti din priza ,astfel nu trebuie sa scotocesti prin mobila ,numai bine. Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 12, 2013 Partajează Postat Februarie 12, 2013 Transformatorul electronic care e deja conetcat la instalatie trebuie deconectat.Nu de alta,dar nu are redresare in secundar. Deci cele 2 fire de iesire vin direct pe traf. Iar 3 spire in cc sunt un scurt. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum