Vizitator Preda Mircea Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 Ajutati-ma si pe mine si spuneti-mi cate spire are bobina pistolului de lipit(primar si secundar).. Va rog muult.Multumesc!! Link spre comentariu
Vizitator smilex Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 Mai exista intrebarea pe undeva.Am un UT58D acasa, cu care chiar acum voi masura inductantele unui pistol de lipit romanesc (de 30 de ani), si-ti dau un raspuns. Link spre comentariu
gabiferaru Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 Titlul topicului spune totul... Link spre comentariu
Vizitator smilex Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 Da.Cu inductantele pot fi erori mari, mai precis imi pare cu tensiunile in gol. Deci pe secundarul de 2 spire am 0,375Vca. Asta ar insemna ca pentru cei 228Vca ar fi 1216 spire. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 Toate bune, da nu inteleg in ruptul capului titlul subiectului ,,mecanici" !!! Ce legatura o avea titlul cu cererea din postare ? Si sectiunea Alimentatoare Vad din ce in ce mai des ca se posteaza aiurea, cred ca moderatorii sunt realmente coplesiti de fenomen Link spre comentariu
zal Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 Ne-au ciuruit... :( Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 Intr-adevar. Si nici ca ar avea vre-o intentie sa se opreascaviewtopic.php?f=41&t=138686&hilit=pistol+de+lipit Link spre comentariu
Postări Recomandate