Vizitator adiracz Postat Iulie 8, 2006 Partajează Postat Iulie 8, 2006 Exista scule electronice care au on-off de la un miscroswitch care comada un releu. Intentionez sa fac asa ceva pentru a aprinde/stinge luminile in casa cu un simplu touch iar atunci cand e stinsa sa fie alimentat un led bicolor care emite rosu cand e stinsa iar la aprindere sa fie verde. Stie cine vre-o schema? Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Iulie 9, 2006 Partajează Postat Iulie 9, 2006 cel mai simplu mod de a realiza asa ceva ar fi cu un driver. personal nu am nici o schema. dar sunt sigur ca google iti va fi de ajutor daca ai incredere si apelezi la el :yawinkle: spor :goodman: Link spre comentariu
one Postat Iulie 9, 2006 Partajează Postat Iulie 9, 2006 atunci cand e stinsa sa fie alimentat un led bicolor care emite rosu cand e stinsa iar la aprindere sa fie verde. Stie cine vre-o schema?Detaliaza putin, ca e distractiv.Cum adica "la aprindere" ? Da, stiu eu o schema, cel putin o uploadez acum, dar are un dezavantaj: nu se poate monta in doza intrerupatorului, caci acolo nu sunt accesibile decat cabluri pentru legarea in serie cu becul.O sa ma gandesc la o varianta si pt. inlocuirea unui intrerupator clasic si o sa o postez curand. Link spre comentariu
Vizitator adiracz Postat Iulie 10, 2006 Partajează Postat Iulie 10, 2006 Ideea este urmatoarea. Atunci cand lumina este stinsa, ledul lumineaza rosu(ca la stand-by), cand aprinzi lumina, ledul lumineaza verde Nu ma intereseaza neaparat dimensiunea, unde o sa fie montat se poate sparge si obtine un spatiu atat cat e necesar. In mod sigur vor fi nevoie si de relee. Link spre comentariu
alex mm Postat Iulie 10, 2006 Partajează Postat Iulie 10, 2006 .....sal , uite am gasit ceva , ce cred ca o sa te intereseze :tonqe: si cablajul. Am tot articolul , numai ca e in limba poloneza :rolleyes: Link spre comentariu
Vizitator darkangelbv Postat Iulie 10, 2006 Partajează Postat Iulie 10, 2006 Exista 2 tipuri de leduri pentru ce vrei tu:1. Led cu 2 picioruse, care daca este alimentat intr0un sens lumineaza rosu iar in celalalt verde.2. Led cu 3 Picioruse.la cel cu 3 picioruse poti alimenta partea care lumineaza verde continuu, pt ca este scoasa din functiune cand aplici tensiune pt rosu :finga: (cel putin asa era la ledurile de acest fel pe care le-am folosit deseori) Link spre comentariu
one Postat Iulie 15, 2006 Partajează Postat Iulie 15, 2006 A aparut in revista ConexClub o aplicatie care, cu cateva modificari, este exact subiectul acestui topic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum