moska2003 Postat Octombrie 19, 2004 Partajează Postat Octombrie 19, 2004 Vreau sa-mi schimb imaginile si jocurile de pe mobil.Am facut o interfata cu max232 cu tx si rx pt telefonul mobil dar programul care il folosesc adica MobiMb nu detecteaza telefonul. Cablul e bun ca l-am incrcat cu alte softuriCe programe folositi pe schimbare de melodii imagini si jocuri? sau care ar putea fi problema? Link spre comentariu
cniky Postat Octombrie 19, 2004 Partajează Postat Octombrie 19, 2004 datorita fatului ca intrebarea se refera la MobiMb care este soft de gestionare multimedia pt. Nokia, prin deducere pe tine te intereseaza informatii despre softurile de gestionare Nokia. Era greu sa scria si asta?! nu toata lumea stie pt. ce e MobiMb... ok.., mai precizeaza si ce model de Nokia ai poate-i dam de capat... :wink: Link spre comentariu
moska2003 Postat Octombrie 23, 2004 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2004 Telefonul e Sendo S330 si in cartea hehnica zice ca e compatibil cu Nokia (nu stiu ce model).Scrie ca daca vreau sa-i schimb imaginile sau melodiile pot folosi de la nokia.Interfata asta cu max232 care o am eu are 3 pini de iesire Rx ,Tx si GND ca si telefonul si nu stiu ce fel de cablu vrea MobiMb.In MobiMb nu pot schimba decat portul com1,com2............com20 nu mai are alte optiuni.In device manager la win la comunication port trebuie sa schimb ceva? Sau poate stii un alt soft de acest gen.Cablul merge ca a fost testat pe un Sagem922 cu softul Sagem Doctor acum mult timp.) Link spre comentariu
cniky Postat Octombrie 23, 2004 Partajează Postat Octombrie 23, 2004 Ringtones Type Monophonic - iMelody and Nokia format Amount 25 preloaded, 150 max Customization Download Este compatibil cu soneriile formatate pt. Nokia dar este compatibil cu vre-un soft de gestionare Nokia,este alta platforma HW si alt software in tel. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum