strombi Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Am si eu un Tv etron model vechi dar merge impecabil si telecomanda sa deteriorat in timp,nu merge cu nici o telecomanda universala de pe piata o solutie? Link spre comentariu
codrin Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 poti da mai multe amanunte despre ETRON ?ce model este? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 @ domnul strombi...!daca etronul dvs are 32 de programe si are osd , atunci merg telecomenzile...1-- p570 , p1708 pilot2-- ir322 gbs3-- com3076 com4-- funai , cu text sau farav-am mai scris o data , dar vad ca va e lene sa cititi...! Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Cei care vand telecomenzi mi-au spus ca nu au ceva compatibil!!!... ma simt lezat de aceasta afirmatie complet neadevarata a dvs...!asa se intimpla cind cauti telecomenzi la timplarie , la ceasornicarie sau la vulcanizare...! la mine n-ati fost , stimate domn...! ma cautati si va rezolv problema en-fanfare , fara nici cea mai mica problema ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum