Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

telecomanda Home Cinema LG DA-5630A

Vizitator sergiuqqq

Postări Recomandate

Vizitator sergiuqqq

Buna seara.Ajutati-ma si pe mine: am un sistem Home Cinema LG DA-5630A Dolby Prologic II cu intrare audio optic. Aceasta facilitate se poate folosi numai din telecomanda!!! Din pacate am pierdut telecomanda cand m-am mutat!!! Am sunat la LG Service si mi-au spus ca nu se mai fabrica un astfel de model!!! Cei care vand telecomenzi mi-au spus ca nu au ceva compatibil!!! Codul telecomenzii este: 6710RCAG01A. Va rog sa-mi dati o solutie tehnica sa pot folosi aceasta facilitate (intrarea optica) pentru a conecta un tv LCD cu media player. Sau achizitionarea unei telecomenzi. Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Vizitator Fabricantul

Pentru HOME CINEMA LG-incearca codul 2101 de la MFY sau BRAVO.Daca nu alte coduri de LG Pentru tv ETRON daca citesti cu un QUNDA- ir decoder citeva taste :pover,menu ,volum st.by si mi le trimiti .Ai 95%sanse sa gasim o telecomanda MFY .Daca nu,citesti tasta cu tasta si le pui intr-un BRAVO

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări