Vizitator sergiuqqq Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Buna seara.Ajutati-ma si pe mine: am un sistem Home Cinema LG DA-5630A Dolby Prologic II cu intrare audio optic. Aceasta facilitate se poate folosi numai din telecomanda!!! Din pacate am pierdut telecomanda cand m-am mutat!!! Am sunat la LG Service si mi-au spus ca nu se mai fabrica un astfel de model!!! Cei care vand telecomenzi mi-au spus ca nu au ceva compatibil!!! Codul telecomenzii este: 6710RCAG01A. Va rog sa-mi dati o solutie tehnica sa pot folosi aceasta facilitate (intrarea optica) pentru a conecta un tv LCD cu media player. Sau achizitionarea unei telecomenzi. Va multumesc. Link spre comentariu
Vizitator Fabricantul Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Pentru HOME CINEMA LG-incearca codul 2101 de la MFY sau BRAVO.Daca nu alte coduri de LG Pentru tv ETRON daca citesti cu un QUNDA- ir decoder citeva taste :pover,menu ,volum st.by si mi le trimiti .Ai 95%sanse sa gasim o telecomanda MFY .Daca nu,citesti tasta cu tasta si le pui intr-un BRAVO Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum