Mircea Bartic Postat Iulie 9, 2006 Partajează Postat Iulie 9, 2006 foarte ciudata crapaturade unde ai cumparat difuzorul?P.S.nu are ce face cu recone kit, acela nu contine magnetul Link spre comentariu
Vizitator mariusradulescu1990 Postat Iulie 9, 2006 Partajează Postat Iulie 9, 2006 nexus as dori sa stiu daca mai ai HP-15W pe stoc :prayer: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iulie 9, 2006 Partajează Postat Iulie 9, 2006 acum se face un inventarpe maine ar trebui sa stiu sigur cate am disponibile catre vanzare Link spre comentariu
radue Postat Iulie 9, 2006 Partajează Postat Iulie 9, 2006 nu te lua dupa ce am zis in legatura cu recone-kit...nu ma gandeam atunci la magnet :smt003 Link spre comentariu
DorinD Postat Iulie 10, 2006 Partajează Postat Iulie 10, 2006 Crapatura e transversal pe liniile de camp magnetic si de aceea e critica, practic motorul e distrus (chiar daca ipotetic ai reusi sa-i re-aliniezi bobina sa nu loveasca de ceva). Daca crapatura ar fi fost in lungul liniilor de camp n-ar fi fost nici o problema.Pare ca la fabricatie magnetul s-a realizat din doua piese lipite. Au cumva urme de adeziv?Daca nu, atunci e posibil sa fie crapat prin dilatare termica in urma folosirii in regim greu. In acest caz perfectiunea cu care s-a propagat crapatura in plan paralel la cele 2 fetze ma face sa cred ca fabricantul chiar foloseste tehnologii si materiale de calitate. Link spre comentariu
Swat Cat Postat Iulie 10, 2006 Partajează Postat Iulie 10, 2006 aia nu e crapatura...sunt 2 magneti lipiti.... nu exista sa fie asa de perfecta crapatura.. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Iulie 10, 2006 Partajează Postat Iulie 10, 2006 aia nu e crapatura...sunt 2 magneti lipiti.... nu exista sa fie asa de perfecta crapatura..Exista. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iulie 10, 2006 Partajează Postat Iulie 10, 2006 aia nu e crapatura...sunt 2 magneti lipiti.... nu exista sa fie asa de perfecta crapatura..uite ca se poate dupa cum vezi, magnetul difuzorului hp-12W este construit dintr-un singur inel de ferita. Link spre comentariu
Vizitator mariusradulescu1990 Postat Iulie 10, 2006 Partajează Postat Iulie 10, 2006 magnetul a fost fisurat pe toata suprafata pana la bobina pt ca astazi am desfacut mangetul de pe difuzor .. chiar am fost surprins cand am vazut un magnet de 3-4 cm grosime spart... :rolleyes: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 12, 2006 Partajează Postat Iulie 12, 2006 nu cred ca-l schimba deoarece are jumatate de an ... :rolleyes:Ti-l schimbam dar daca nu il dadeai jos... nu am raspuns la mail ca nu am net :(Ce pot sa fac pentru tine este pe cand ma intorc in buc sa-ti caut un magnet de aceeasi dimensiuni si sa incerci sa-l pui acolo. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum