Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Difuzor cu magnetul crapat

Vizitator mariusradulescu1990

Postări Recomandate

salutare am cumparat un difuzor Hp12W si dupa jumatate de an m-am trezit ca nu se mai aude si cand am desfacut subwooferul am constatat ca avea magnetul crapat . Ce se poate face?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radue

4

• Mircea Bartic

3

• Swat Cat

2

• Bogdi16

2

Top autori în acest subiect

e imposibil sa se sparga de la "datul in el".... mie ca l-ai trantit candva....si incetu cu incetu s-a extins crapatura.... pune poze sa vedem si noi.

Link spre comentariu

unde e crapatura? poate sunt obosit si numai eu nu o vad ...

daca nu o observi e recomandabil sa iti schimb monitorul sau sa mergi la un control oftalmologic :finga:
Link spre comentariu

pai si garantia eu stiu ca are 1 an...totusi...crapatura e aia paralela cu plaul magnetului ( adica oarecum zis orizontala ) ca alta eu nu cred ca ar putea fi...

Link spre comentariu

crapatura este de jur imprejurul magnetului si vad ca si conul este blocat ... ca acum am incercat sa apas incet pe el sa vad daca se misca

Link spre comentariu

vreau sa comand HP 15W pt ca difuzoru a fost pus intr-un bandpass 4 ... are dimensiunile exacte ale proiectului cu hp15w

Link spre comentariu

lol, acu mi-am dat seama, am crezut ca e vreun model ceva :axe: ca era prea perfect crapat :)) si cu siguranta nu esti tu vinovat, ca nu ai cum sa il crapi in linie asa dreapta, totusi ia legatura cu ei si poate rezolvi problema

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări