Vizitator Banatzanul Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 Buna la toata lumea, am si eu o mica problema...am de facut pt faculta. un circuit de temporizare care la un impuls de comanda de durata oricat de mica sau de mare furnizeaza la iesire un impuls de durata egala cu 500ms. Am nevoie de schema bloc , schema electrica si principiu de functionare...poate va rog cineva sa ma ajute cu niste idei? ca nu am nici cea mai vaga idee cum se face. Va multumesc. Link spre comentariu
Matrixu Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 se poate face foarte simplu si foarte ieftin cu un integrat 555. Cauta pe net o schema de monostabil cu integratul 555. Se aplica un impuls pe integrat iar acesta ofera o temporizare foarte usor de reglat si modificat. Am atasat un programel care sa te ajute. Se aplica un semnal pe pinul 2 si acesta genereaza un impuls de iesire pe pinul 3. Durata impulsului (temporizarea) pe pinul 3 si piesele necesare le calculezi cu acest programel.Spor. 555 Design Assistant.zip Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum