Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TDA 4863J vs TDA4863AJ

Postări Recomandate

va salut,am de inlocuit intr-un LG sasiu CW62B integratul de cadre TDA4863AJ si nu am decat TDA4863J .am vazut ca are nevoie de o modificare pentru flyback.poate stie cineva daca merge fara modificare sau cum se modifica ? va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• NICA

3

• Emil 1986

3

• dan-a2

2

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 3 ani mai târziu...

TDA8172-TDA48631---------------62---------------13---------------24---------------45---------------56---------------37---------------7

Am facut si eu aceasta modificare la un lg model 21fs4rlx si i-mi apare imaginea ca in foto,Se observa in partea de jos niste dungulite care tremura.post-201519-0-66032600-1463208985_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Am un tv lg 21fs4lx-zv la care am facut aceasta modificare!Problema este ca a fost si tubul dus si am doar tub bombat tv-ul avand tub plat!Am schimbat tubul si am imaginea marita!Cum o pot modifica?Service menu sau  de pe placa?

Editat de Emil 1986
Link spre comentariu

La fel facea si cu integratul original pe care l-am ars incercand diferite bobine de deflectie!Alta problema ar fi tensiunea U1 care este mai mare la pub flat decat la cel bombat!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări