Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

led

Vizitator marusca1

Postări Recomandate

• Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Electronicserver

4

• dan-a2

3

• validae

3

• gica70

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

De 10 Ko din ce se vede in poza.103 inseamna 10 si trei zerouri dupa, deci 10000 de ohmi.Cam mult dupa parerea mea, merge si unul intre 1 - 5Ko.Daca gasesti un alimentator din acelea mai vechi cu transformator (mai greu) in locul celor in comutatie, ar dura pe viata.Astea in comutatie daca le lasi continuu in priza, mai au prostul obicei de se ard din senin dupa un timp oarecare.

Link spre comentariu
Vizitator marusca1

Baieti, multumita si cu multumiri voua, am reusit cu ledul. Mai vrea o solutie... Am un router de internet la care ii stiu parola, eu fiind conectata pe tel de la acel router. E cam departe de mine si se cam intrerupe conexiunea. Cei care detinnetul imi iau net dar nu ai cum mai mult ca nu bate routerul. Ce varianta am eu sa imbunatatesc semnalul de net, fara sa implice calculator. Ma gandesc sa cumpar ceva antena, nu stiu, zic si eu.... Nu uitati ca am culoarea la par...blond....

Link spre comentariu

Daca posesorii routerului il pozitioneaza cu antena lui aproape de o fereastra cu vedere inspre tine, se poate imbunatati legatura ta la distanta.Exista si alte solutii (repetoare de semnal) dar sunt costisitoare, ies din calcul.

Link spre comentariu

Cred ca un Acces Point legat la o distanta intermediara intre router si notebook ar putea sa-ti rezolve problema. Dar ce distanta este de la router la laptop si ce obstacole (gen perete metal, caramida, beton, etc). Fiecare material are o influenta diferita asupra semnalului wireless.

Link spre comentariu
Vizitator teqmihai

De data asta problema pe care o expui e ceva mai stufoasa. In general cam orice router nu bate prea bine peste 2-3 pereti (bineanteles ca difera de tipul peretelui adica material,daca contine fier beton...etc). Cea mai simpla metoda e reducerea numarului de pereti si nu ma refer la demolarea lor ci la amplasarea routerului intr-o alta camera mai apropiata.....O alta metoda ar fi, cum a mai zis si colegul danielliviu varianta cu acces point amplasat intre router si locul unde vrei sa receptionezi semnalul cu telefonul (sau nu numai). Pt aceasta metoda ar trebui sa achizitionezi un router care sa aiba posibilitatea de a prelua semnalul si sa-l retransmita......plus ca ar trebui ca si celalalt router sa poata sa se conecteze cu acesta...adica sa nu fie un model vechi si ieftin (adica nu toate routerele au posibilitatea asta), plus ca ai nevoie sa ai acces la setarile routerului care, din cate am inteles este al vecinului deci oricand iti poate taia "craca". Ar trebui sa fi dat ceva mai multe detalii referitoare la pretul maxim pe care ai fi dispusa sa-l investesti intr-o astfel de "antena".

Link spre comentariu
Vizitator marusca1

Neata! Deci... Nu am acces la setarile lor, decat la parole. Am mai multe routere de la care am parolele dar nu am semnal bun de la niciunul. Nu am pc/laptop. Am decat un telefon cu care ma conectez. Peretii sunt din beton. Nu imi trebuie ceva performanta pt ca ceva semnal am dar mai cade, Sa imi dea o liniuta de semnal si ar fi suficient, de la oricare router. Nu le am cu domeniul de aceea nu stiuce sa va spunca imi trebuie. Ma gandesc ca exista o antena mica, de camera care sa imi prinda semnalul si sa imi mareasca putin la mine. Deci ceva receptioneaza dar si emite semnalul. Fara sa fie nevoie sa leg diverse cabluri de la ei catre mine.

Link spre comentariu

Telefonul tau are borna de antena externa ? Vezi ca de obicei e mascata cu dop de cauciuc. Daca are posibilitatea asta, poti sa cumperi o antena externa pentru telefonul tau.Aceste antene sunt relativ mici, cam cat palma, dar au un castig mai mare decat antena interna.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări