Vizitator marusca1 Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 Salut! Sunt o biata femeie blonda cu spirit revolutionar! Sa nu radeti de mine, nu stiu mai nimic din ce se scrie pe aici dar uite ce vreaeu de la voi: vreau sa stiu ce imi trebuie, cum se fce sa am un led aprins de la priza, Stiu ca trebuie un transformator cu punte dar ce trebuie sa cumpar? si ce trebuie sa mai fac apoi? Nu fiti zgarciti sa dati informatii cat mai pe intelesul meu ca mila si blagoslovirea va veni peste voi si fericiti veti fi! Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 Cel mai simplu ar fi un incarcator de telefon de 3,7 volti si cateva leduri recuperate de la brichete !!viewtopic.php?f=209&t=118669 Link spre comentariu
Vizitator marusca1 Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 incarcatoare am, le cumpar. Ce fac cu ele? Dar eu 1 led vreau sa aprind decat. Link spre comentariu
gica70 Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 Hai mai marusca, ma asteptam la mai multe de la tini; legi in locul telefonului mobil acea dioda; daca nu se aprinde inversezi firele. E bine sa pui si o rezistenta de vre-o 10 ohmi in serie. Succes!Daca se arde :cry: pune 2 led-uri in serie (sunt ieftine) ! Link spre comentariu
mihai1979 Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 Pt ce va trebuie ?? Vreti cu incarcator sa il aprindeti?? Sau direct de la priza? !!! !!! Atentie!!! Cu 220v nu e de joaca!!! Daca va incumetati si aveti ceva pricepere puteti realiza montajul de aici: viewtopic.php?f=243&t=137581&p=1197898&hilit=Punte+diode+rezistenta+led#p1197898 . Succes !! Link spre comentariu
Vizitator marusca1 Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 va multam dar eu vreau un led care sa stea aprins continuu. si sa nu cumpar mereu baterii, csut o varianta cu priza. Cum leg rezistenta? Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 Cel mai sigur un alimentator de telefon (3,7- 5 volti ) un led si o rezistenta de 100 ohmi in serie !! > mai simplu ptr. dvs. nu cred ca e !! Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 exista montaj dar trebuie sa a-i cunostinte elementare de electronica 1 condesator de 0.1 microfarazi 620volti o rezistenta de 6,8kilohmi 4 diode 1n4001-7ait si schema si i fac o poza si cu putina indemanare le bagi in doza. am la intreruptor asa ceva de ani de zile :dauite ce am gasit pe net si astea sunt ok Link spre comentariu
Vizitator marusca1 Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 sa va explic detaliat ce vreau... Am o oala de ceara in care se pune lumanare,pastila, sa lumineze in ea. Imi sunt prea dragi oalele mele sa se topeasca de aceea vreau sa bag un led in ea sa fie ca si o lumanare. Am pus cu baterie dar mai ieftin imi iese cu lumanari. Insa, varianta led ma satisface. De aici ar fi trebuit sa plece discutia. Eu pot da gaura in oala sa pun ledul dar de la led la priza e beleaua ca nu stiu. Link spre comentariu
Vizitator marusca1 Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 Cel mai sigur un alimentator de telefon (3,7- 5 volti ) un led si o rezistenta de 100 ohmi in serie !! > mai simplu ptr. dvs. nu cred ca e !! maine incerc, daca mor, pacatul tau sa fie.... Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 Cel mai sigur un alimentator de telefon (3,7- 5 volti ) un led si o rezistenta de 100 ohmi in serie !! > mai simplu ptr. dvs. nu cred ca e !! maine incerc, daca mor, pacatul tau sa fie....Aia e .... ca ,, muritor '' ce mai conteaza un pacat in plus !! Link spre comentariu
Electronicserver Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 marusca1,Roaga un prieten care se pricepe sau un coleg de forum sa-ti faca montajul .Eu am realizat cu un incarcator de telefon ,2 leduri si 2 rezistori, lumineaza toata noaptea in hol . Link spre comentariu
Vizitator marusca1 Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 da schema ca fac eu. Link spre comentariu
Electronicserver Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 Asa : Link spre comentariu
Vizitator marusca1 Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 Multam! Beton! Mai tarziu revin cu poza mea! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum