Vizitator floryn100 Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 Am si eu rugaminte cine poate sa ma ajute si pe mine cu programul pentru uC atmega16.Am 4 uC de tip Atmega16 dintre care unul este master iar celelalalte trei sunt slave,la un microcontroller am un senzor lm35(de temperatura),la al doilea uC senzorul de miscare PIR si al treilea uC un senzor de iluminare si toate aceste trei uC sunt slave iar uC ramas sa fie master si sa afiseze cand simte miscare temperatura din camera si dupa in cazul in care este lumina sa se aprinda un led,va rog mult de tot. Link spre comentariu
godFather89 Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 Despre ce protocol e vorba?Nimeni nu iti face temele daca tu nu te chinui macar un pic si ne arati cu ce te-ai chinuit. Link spre comentariu
Vizitator floryn100 Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 Despre ce protocol e vorba?Nimeni nu iti face temele daca tu nu te chinui macar un pic si ne arati cu ce te-ai chinuit.Nu am spus ca vreau sa imi faca cineva tema propriu-zis,am nevoie doar de niste ideei,cum ar fi cum aleg master-ul si slave-ul,stiu ca am nevoie de timere de 16 biti(folosesc avr studio 4) dar nu am idee de continuare cam cum ar trebui sa arate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum