Vizitator m.technik Postat Iulie 7, 2006 Partajează Postat Iulie 7, 2006 Daca se poate sa imi spuna si mie cineva ce inseamna abrevierile parametrilor TS ai difuzoarelor. Link spre comentariu
dividivus Postat Iulie 7, 2006 Partajează Postat Iulie 7, 2006 Citeste asta: http://www.the12volt.com/caraudio/thiele.asp Link spre comentariu
Vizitator akustic Postat Iulie 8, 2006 Partajează Postat Iulie 8, 2006 Daca se poate sa imi spuna si mie cineva ce inseamna abrevierile parametrilor TS ai difuzoarelor.vine de la Totul e Shit. te vei lamuri dupa ce vei intelege. Link spre comentariu
titro Postat Iulie 8, 2006 Partajează Postat Iulie 8, 2006 Daca se poate sa imi spuna si mie cineva ce inseamna abrevierile parametrilor TS ai difuzoarelor.T/S = Thielle/Small, numele celor doi cercetatori care au definit acesti parametrii ai difuzoarelor pentru prima data Link spre comentariu
Vizitator m.technik Postat Iulie 9, 2006 Partajează Postat Iulie 9, 2006 nu ati inteles toti ce am vrut sa stiu. M-am referit la ceea ce mi-a dat dividius. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum