lorik199 Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 Vreau sa fac un upgrade de ram, la 4 Gb, placa mea de baza suporta DDR2Am gasit in oferta unui mare magazin online (e.m.a.g)ram atat de 1Gb cat si de 2 Gb, pretul fiind putin mai mic la cel de 2Gb.Ce e recomandat sa iau? 4 placi de 1 Gb sau 2 de 2 Gb?Am 4 sloturi pe placa, sistemul e un un Worstation de la Dell model T3400 Link spre comentariu
adicontakt Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 eu unul a-s merge pe 2x2 Link spre comentariu
strombi Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 Si eu tot pe 2x2 as merge cel putin e dual chanel nu e quad chanel se sincronizeaza mult mai bine si se evita posibile devalorizari. Link spre comentariu
mos ilie Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 Salut,Şi eu aş merge tot pe 2 x 2 GB dar înainte aş verifica în documentaţie cum că sunt suportate de placa de bază. Link spre comentariu
lorik199 Postat Februarie 4, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2013 Multumesc de raspunsuri, o sa fac comanda de 2x2GbPlaca de baza suporta ramii aceia, asta am verificat in primul rand.Momentan am o placa e 2Gb dar e ECC registered la 667mhz... si cam greu ii gasesc pereche, asa ca sunt nevoit sa iau 2 placi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum