Vizitator startac Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 Cum se demonteaza soclul de procesor ,socket A462 de pe placa?(cele doua parti de plastic,de pe placa de baza)multumesc. Link spre comentariu
shark020 Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 te referi la soclu ce tine cooleru sau procesoru daca te referi la cel ce tine cooleru se socate usor e tinut in suruburi iar soclu ce tine procesoru se schimba dar recomandat la un service ceea ce multi nu prea se baga. Daca ai mana buna poti sa il dezlipesti si tu cu o statie de aier cald Link spre comentariu
Vizitator startac Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 soclul ce tine procesoruldar vreau sa scot doar partea din plastic ptr ca sa rupt un piciorus si nu mai poate tine radiatorul Link spre comentariu
mos ilie Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 Salut,Nu cred că vei reuşi să schimbi doar plasticul de deasupra.Eu zic să laşi soclul în pace şi să vezi dacă pe placa de bază, pe lângă soclu, nu există patru găuri în care cu ajutorul unor tie-wraps-uri ai putea fixa cooler-ul.Pastila procesorului mai este întreagă ? Link spre comentariu
Vizitator startac Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 socket A 462 nu are 4 gaurie doar slotul.atat Link spre comentariu
lavynyu Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 Necesita service specializat doar nu crezi ca o sa il schimbi acasa cu pistolul de lipit ! Si nu prea cred ca renteaza financiar , poti pur si simplu sa cumperi de la sectiunea bazar la un pret decent o alta placa de baza second functionala fara alte batai de cap ! Link spre comentariu
DREDD Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 Avand in vedere ca placa de baza respectiva are o varsta respectabila si putin probabil sa ii mai faceti vreun upgrade de procesor, de ce nu luati in considerare fixarea definitiva a coolerului de soclul procesorului folosind un adeziv epoxi. In prealabil schimbati pasta termica cu una de buna calitate. Mi se pare solutia cea mai sigura, in conditiile in care doriti sa mai folositi aceasta placa. Schimbarea soclului nu e nici simpla, nici ieftina si nici lipsita de risc. Link spre comentariu
Vizitator startac Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 fratilor,am vazut acum cativa ani,la un copil de vreo 18 ani cum se juca pur si simplu cu asa ceva.desfacea foarte repede soclul si il punea inapoi.insa nu mi a venit in cap sa ma uit macar de curiozitate cum face asta.(ma refer la capacul de deasupra,partea superioara) Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 Cam asa arata demontat (ca sa iti dai seama ce componente separate are soclul) : Nu am la indemana nici unul sa il demontez si sa il pozez. Link spre comentariu
mos ilie Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 Salut,Ştiu foarte bine că soclul nu are găuri de fixare, dar placa de bază poate avea.Vezi în poză.Degeaba înlocuieşti doar plasticul de deasupra soclului.Umărul de fixare a radiatorului rămâne pe partea de jos care nu se poate demonta decât dacă eliberezi toţi pinii. Link spre comentariu
Vizitator startac Postat Februarie 6, 2013 Partajează Postat Februarie 6, 2013 placa mea nu are Link spre comentariu
lavynyu Postat Februarie 6, 2013 Partajează Postat Februarie 6, 2013 Exact cum a zis si colegul de mai sus , pe youtobe se pot vedea multe una este ce vezi si alta este sa stii ce sa faci , daca placa avea acele 4 gauri puteai rezolva peroblema usor ! Link spre comentariu
pinky Postat Februarie 6, 2013 Partajează Postat Februarie 6, 2013 soclul ce tine procesoruldar vreau sa scot doar partea din plastic ptr ca sa rupt un piciorus si nu mai poate tine radiatorulTe referi la urechiusa de plastic in care se ancoreaza coolerul? Daca e vorba de ea, atunci ai 2 variante: 1- schimbi tot soclul deoarece urechiusa aceea este pe componenta fixa a soclului si nu se poate scoate doar plasticul2- cauti cooler care are 3 orificii de agatare pe fiecare din cele 2 extremitati. Ca in poza asta: http://www.google.ro/imgres?q=socket+46 ... =101&ty=93Se poate scoate relativ usor doar partea mobila care este un plastic cu gauri rotunde in care intra pinii procesorului. Dar nu cred ca te ajuta cu ceva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum