Vizitator stefan0x53 Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 Salutari, Am nevoie de un comutator inlocuitor pentru masina de gaurit din titlu. L-am gasit doar aici, dar nu fac livrari in restul europei. Am mai gasit si aceasta mentiune: Link Va rog sa imi spuneti daca aveti idee unde as putea gasi un contactor echivalent, sa poata fi adaptat si accesibil. Multumiri, Stefan Link spre comentariu
goguboeru Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 Gasesti sigur originalul in piata de scule din Obor ,dar din pacate nu te ajuta. E in Bucuresti. Daca trebuie neaparat spune si il caut eu acolo. Ma duc cam la 2-3 zile pe acolo.Pt amanunte vorbim peMP Link spre comentariu
goguboeru Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 Scuze revin ,acum mi-am amintit ,Einhell are sigur un service situat undeva pe la marginea Bucurestiului. ai luat legatura cu ei? Link spre comentariu
Vizitator stefan0x53 Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 Gasesti sigur originalul in piata de scule din Obor ,dar din pacate nu te ajuta. E in Bucuresti. Daca trebuie neaparat spune si il caut eu acolo. Ma duc cam la 2-3 zile pe acolo.Pt amanunte vorbim peMPSalut,Multumesc pentru raspuns, din pacate nu sunt din Bucuresti ci din Cluj-Napoca si nu prea cred ca trimit in tara. Le-am trimis un email sper ca vor raspunde.O zi buna,Stefan Link spre comentariu
Vizitator stefan0x53 Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 Scuze revin ,acum mi-am amintit ,Einhell are sigur un service situat undeva pe la marginea Bucurestiului. ai luat legatura cu ei?Au fost prompti cu raspunsul. Deoarece produsul nu a fost comercializat la noi in tara, nu aduc piesa de schimb.Aveti idei unde gasesc un comutator echivalent ca si specificatii (10A @ 220, 4 conectori) sa il pot adapta (nu prea lat deoarece este inserat in manerul uneltei)?Multumiri Link spre comentariu
goguboeru Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 Am vazut ieri in piata Obor. Costa 20 lei si este cu 4 contacte si portocaliu. Maine ma duc din nou in piata il masor sa vad daca si la gabarit se potriveste conform link-ului de mai sus. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum