Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Comutator FA7-10/2 pentru masina de gaurit Ideal Power 1250W

Vizitator stefan0x53

Postări Recomandate

Vizitator stefan0x53

Salutari,

Am nevoie de un comutator inlocuitor pentru masina de gaurit din titlu.

L-am gasit doar aici, dar nu fac livrari in restul europei.

Am mai gasit si aceasta mentiune: Link

Va rog sa imi spuneti daca aveti idee unde as putea gasi un contactor echivalent, sa poata fi adaptat si accesibil.

Multumiri,

Stefan

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• goguboeru

3

Top autori în acest subiect

Gasesti sigur originalul in piata de scule din Obor ,dar din pacate nu te ajuta. E in Bucuresti. Daca trebuie neaparat spune si il caut eu acolo. Ma duc cam la 2-3 zile pe acolo.Pt amanunte vorbim peMP

Link spre comentariu
Vizitator stefan0x53

Gasesti sigur originalul in piata de scule din Obor ,dar din pacate nu te ajuta. E in Bucuresti. Daca trebuie neaparat spune si il caut eu acolo. Ma duc cam la 2-3 zile pe acolo.Pt amanunte vorbim peMP

Salut,Multumesc pentru raspuns, din pacate nu sunt din Bucuresti ci din Cluj-Napoca si nu prea cred ca trimit in tara. Le-am trimis un email sper ca vor raspunde.O zi buna,Stefan
Link spre comentariu
Vizitator stefan0x53

Scuze revin ,acum mi-am amintit ,Einhell are sigur un service situat undeva pe la marginea Bucurestiului. ai luat legatura cu ei?

Au fost prompti cu raspunsul. Deoarece produsul nu a fost comercializat la noi in tara, nu aduc piesa de schimb.Aveti idei unde gasesc un comutator echivalent ca si specificatii (10A @ 220, 4 conectori) sa il pot adapta (nu prea lat deoarece este inserat in manerul uneltei)?Multumiri
Link spre comentariu

Am vazut ieri in piata Obor. Costa 20 lei si este cu 4 contacte si portocaliu. Maine ma duc din nou in piata il masor sa vad daca si la gabarit se potriveste conform link-ului de mai sus.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări