Vizitator gfabian Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 Salut! Am un Acer Extensa 5630z si, in ultima vreme, m-am confruntat cu o problema majora. Din cand in cand se inchide pur si simplu. Nu am nici cea mai vaga idee ce se intampla.In plus, se intrerupe sunetul daca dau volumul prea tare.Va rog, spune-ti-mi ce trebuie facut! Link spre comentariu
ronyku Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 cati ani de functionare arein mod sigur are nevoie de putina intretinerenu incerca sa il fortezi ii poti provoca defecte mai mari Link spre comentariu
porscheg Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 Ia du-te cu el la o vulcanziare si sufla aer prin grilele de la ventilator pe unde iese normal aerul ventilat si spune-ne dupa aia daca se mai stinge. Metoda fara sa umbli in el. Daca recunosti surublenita ca fiind o scula si nu o injuratura atunci il poti desface cu grija si vei gasi pe lamelele radiatorului o plapuma de praf cam de 4-5 mm grosime pe care o indepartezi verifici lamelele sa fie curate, schimbi pasta la procesor nu cu mizerie din aia alba de 1 leu seringa ci cu o pasta buna si dupa aceea vei fi uimit de cat de minunat va functiona laptopul.Succes. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum