Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Denon PMA980R

Postări Recomandate

Vizitator MMX

are traful ars ,nu gasesc manualul service.am sa va dau cateva indici poate ma puteti ajuta sa-i gasesc tensiunile de alimentare si curentul.finali sunt-2sa1490 si 2sc3854 are doua perechi pe canal.2x170w-4ohm2x90w -8ohm

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yogi72cj

1

• snipson

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

finalii au o tensiune VCEO=120v maximdeci ca sa fii sigur eu zic ca daca il alimentezi la 50 v e destulsi nu cred ca scoate 170w pe 4 0hmi , cel putin dupa ce putere are trafu ii cam imposibil...un canal are nevoie cam de 3 A ....aceste informatii sunt pur informative, asteapa sa confirme cineva daca am apreciat corect datele tehnice...trafu ala ars il mai ai?care infasurare sa ars?de unde esti?

Link spre comentariu
Vizitator MMX

nu m-ai am traful, fostul proprietarul [un nebun] la taiat cu flexulsunt din Otelu Rosu jud Caras Severineu m-am gandit la 2X 55V - 6ACEL DE LA CARE L-AM CUMPARAT SPUNEA CA AN CARTEA TEHNICA SCRIA 2X170W/4OHMnu prea cred nici eu,nu anteleg de ce este trecuta o putere as de mica pe pe carcasa.

Link spre comentariu

banuiesc ca traful original dadea +_57Vcceu iti recomand +-50vcc oricum e suficientproblema va fi sa gasesti un traf care sa incapa in spatiul pe care il ai tu

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări