Vizitator MMX Postat Iulie 7, 2006 Partajează Postat Iulie 7, 2006 are traful ars ,nu gasesc manualul service.am sa va dau cateva indici poate ma puteti ajuta sa-i gasesc tensiunile de alimentare si curentul.finali sunt-2sa1490 si 2sc3854 are doua perechi pe canal.2x170w-4ohm2x90w -8ohm Link spre comentariu
snipson Postat Iulie 7, 2006 Partajează Postat Iulie 7, 2006 finalii au o tensiune VCEO=120v maximdeci ca sa fii sigur eu zic ca daca il alimentezi la 50 v e destulsi nu cred ca scoate 170w pe 4 0hmi , cel putin dupa ce putere are trafu ii cam imposibil...un canal are nevoie cam de 3 A ....aceste informatii sunt pur informative, asteapa sa confirme cineva daca am apreciat corect datele tehnice...trafu ala ars il mai ai?care infasurare sa ars?de unde esti? Link spre comentariu
Vizitator MMX Postat Iulie 7, 2006 Partajează Postat Iulie 7, 2006 nu m-ai am traful, fostul proprietarul [un nebun] la taiat cu flexulsunt din Otelu Rosu jud Caras Severineu m-am gandit la 2X 55V - 6ACEL DE LA CARE L-AM CUMPARAT SPUNEA CA AN CARTEA TEHNICA SCRIA 2X170W/4OHMnu prea cred nici eu,nu anteleg de ce este trecuta o putere as de mica pe pe carcasa. Link spre comentariu
yogi72cj Postat Iulie 7, 2006 Partajează Postat Iulie 7, 2006 banuiesc ca traful original dadea +_57Vcceu iti recomand +-50vcc oricum e suficientproblema va fi sa gasesti un traf care sa incapa in spatiul pe care il ai tu Link spre comentariu
Vizitator MMX Postat Iulie 7, 2006 Partajează Postat Iulie 7, 2006 se gaseste la PETRA ,ti-l face cum vrei tu.spatiu este destul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum