Florin berdila Postat Aprilie 28, 2017 Partajează Postat Aprilie 28, 2017 vreau sa va rog sa ma ajutati in doua probleme: am luat niste cutite de strung de canelat si numi taie sunt noi trebuie sa le ascut eu cumva ?si a doua problema cum trebuie sa ascut un cutit de strung ce unghiuri sa aiba Link spre comentariu
Florin berdila Postat Aprilie 29, 2017 Partajează Postat Aprilie 29, 2017 chiar nu ma ajuta si pe mine nimeni cu un raspuns la intrebarea mea de mai sus Link spre comentariu
spik Postat Aprilie 29, 2017 Partajează Postat Aprilie 29, 2017 Daca nu taie trebuiesc ascutite! Logic... nu?! Ia pune matale mana si studiaza, altfel ne disperi cu chestiile elementare. Stii treaba cu posmagii?! Link spre comentariu
Florin berdila Postat Aprilie 29, 2017 Partajează Postat Aprilie 29, 2017 uite ca eu intreb nu stiu sa studiez mai rai oameni parca tu nu intrebai cand nu stiai Link spre comentariu
spik Postat Aprilie 29, 2017 Partajează Postat Aprilie 29, 2017 Pfui...nu intelegi... In cazul de fata, nu poti practia strungaria daca nici macar nu-ti dai seama cand un cutit este sau nu ascutit! Dumneata vrei sa faci ceva ce altii studiaza si fac practica ani de zile, doar din "auzite" si din cate vad fara a avea un suport tehnic de cunostinte sau abilitati tehnice chiar si native!!! Adica sunt lucruri ce nu se pot invata si face de pe "net"! Link spre comentariu
pcostica Postat Aprilie 29, 2017 Partajează Postat Aprilie 29, 2017 (editat) uite ca eu intreb nu stiu sa studiez mai rai oameni parca tu nu intrebai cand nu stiai Totuși un material de studiu. http://ege-grup.ro/cutite-de-strung/ Baftă! Editat Aprilie 29, 2017 de pcostica Link spre comentariu
florianmro Postat Iulie 18, 2017 Partajează Postat Iulie 18, 2017 Salutari Am de facut un filet exterior de 108 x 2 mm si apoi trebuie sa ii fac si piulita deci si un interior de 108 x 2.Operatia o fac pe cnc , La ce cote trebuiesc prelucrate piesele ? Ce formule de calcul se aplica ? Materialul este aluminiu .Multumesc Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iulie 18, 2017 Partajează Postat Iulie 18, 2017 http://www.calibre-filetate.ro/tehnic.aspx Poate ajuta Link spre comentariu
florianmro Postat Iulie 19, 2017 Partajează Postat Iulie 19, 2017 (editat) http://www.calibre-filetate.ro/tehnic.aspx Poate ajuta Foarte mult a ajutat. Deja rezultatele Scuze pentru off topic https://www.youtube.com/watch?v=VnmSrSx2txQ Editat Iulie 19, 2017 de florianmro 1 Link spre comentariu
Florin berdila Postat August 27, 2017 Partajează Postat August 27, 2017 aceste pastile vidia se pot ascute si alami pe un corp Link spre comentariu
znecula Postat August 27, 2017 Partajează Postat August 27, 2017 (editat) De ce sa le alamesti pe un cutit? Ar fi pacat. Are doua varfuri pe care le poti folosi. Daca le alamesti, folosesti numai unul. Nu mai bine iti cumperi portcutit? Zic si eu... Este acum in sectiunea vanzari o oferta de 'porcutite'. E adevarat cam scumpe. Eu am gasit in targul de vechituri la un sfert din pret. Stima. Editat August 27, 2017 de znecula 2 Link spre comentariu
Florin berdila Postat August 27, 2017 Partajează Postat August 27, 2017 dar sa le le ascut cum ascut pe cele de vidia pot? eu pe cele de vidia le ascut pe o piatra de carborec deci ele cand se tocesc se pot ascuti? Link spre comentariu
dany_cta Postat August 27, 2017 Partajează Postat August 27, 2017 Da, se pot ascuti. Eu folosesc o piatra diamantata pentru asta. Link spre comentariu
Florin berdila Postat August 28, 2017 Partajează Postat August 28, 2017 sunt mai tari aceste pastile vidia din pozele mele fata de vidia obisnuita? Link spre comentariu
emil.gabor Postat August 30, 2017 Partajează Postat August 30, 2017 sunt mai tari aceste pastile vidia din pozele mele fata de vidia obisnuita? Da sunt mult mai bune decat cele alamite, asta daca placutele sunt noi si nu sunt folosite. Cel mai bine sa cumparati si suport pentru ele. si dupa ce se uzeaza , pe puteti alamii si ascutii. Castigati de 2 ori Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum