Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

filetarea pe strung

philiprobz

Postări Recomandate

Unghiul trunchi de con eu stiu o formula identica:

Diametrul Mare- Diametrul mic/ 2x Lungimea con= valoarea x inv tangenta si afli unghiul

25-15=10, 10/400=0.025, inv tg din 0.025=1.432grade

Daca vrei unghiul pe care-l reglezi la sania portcutit imparti rezultatul cu 2.

1.432/2=0.716grade

Area 51, ai bagat valoarea de 20 care este in cm, trebuia 200mm.

Diametrul Mare- Diametrul mic/ 2x Lungimea con

Din formula.....Domnul

OK ?

Link spre comentariu

Buna,

Am cumparat un lot de calibre pentru filet ,am multe bucati care se repeta si sunt interesat sa le dau. Sunt in stare buna . Le-am luat pe toate deoarece mi sa parut un pret bun . Nu sunt destul de usor de gasit si cand le gasesti cer o avere pe ele. Eu pot sa le dau cu 15 lei bucata (nu sunt biznitar de scule dau ce am in plus nu le vând pentru profit). Majoritatea sunt intr-o parte "TRECE" intr-o parte "NU TRECE". Cateva din ele sunt formate din 2 bucati, adica 2 manere la capatul fiecarua este ori trece ori nu trece ( se considera setul ca 1 bucata)

Atasez marimile care le am disponibile si imi puteti da mesaj daca sunteti interesati

M20X1 buc 1

M24X1 buc 2

M24X2 buc 4

M24X3 buc 1

M25X1,5 buc 2

M27x1.5 buc 3

M27x2 buc 3

M27x3 buc 11

M30x1 buc 1

M30x1.5 buc 2

M30x2 buc 7

M30x3.5 buc 7

M33x1.5 buc 5

M33x2 buc 2

M33x3.5 buc 3

M36x1.5 buc 2

M36X3 buc 4

M36X4 buc 19post-246610-0-92305700-1488823477_thumb.jpg

Editat de emil.gabor
Link spre comentariu

Dimpotriva, e material tare, tija de cilindru hidraulic. Decalire nu necesita, nu e chiar un material cementat sau CIF-at. La suprafata este doar cromat.

Bineinteles, scula neaparat de la Widia in sus. Chiar si la filetare, la turatie mica, nu tine varful la HSS.

Link spre comentariu

salutare am si eu o întrebare am stunjit azi la strung un semifabricat si pe el îmi lasă urma cutitu parcă aș face filet am încercat și cu alt cuțit aceeași treabă cuțitele sunt noi unde este problema?

Link spre comentariu

Dar am si eu o intrebare, felul cum scrii si pui intrebarile nu ti se pare ca`i bataie dejoc la adresa celor care vor sa`ti raspunda?

Daca tot nu stii sa te exprimi in scris, pune fotografii.

Fa totusi un minim de efort daca vrei sa fii ajutat.

Nu stiu de ce pina la urma nu`ti raspunde @Maistrul Strungar, e pe felia asta!

Grig

Link spre comentariu

Nu stiu de ce pina la urma nu`ti raspunde @Maistrul Strungar, e pe felia asta!

El e depasit de situatie. Florin berdila e cu cateva zeci de ani mai avansat, in fata maistrului strungar.

Link spre comentariu

salutare am si eu o întrebare am stunjit azi la strung un semifabricat si pe el îmi lasă urma cutitu parcă aș face filet am încercat și cu alt cuțit aceeași treabă cuțitele sunt noi unde este problema?

Raza cutitului este prea mica si avansul prea mare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări