Vizitator victor2304 Postat Decembrie 31, 2018 Partajează Postat Decembrie 31, 2018 buna ziua va multumesc, de abia in 02.01.2019 am intalnire cu strungul si restul de jucarii pana atunci va doresc an nou fericit tuturor Link spre comentariu
bcristian Postat Decembrie 31, 2018 Partajează Postat Decembrie 31, 2018 Daca nu ai mai facut asta, mare atentie cand de apuci de experimentat sa folosesti viteza mica, in jur de 100 rpm. La filetare sania o zbugheste remarcabil de repede catre universal. La multi ani tuturor! Link spre comentariu
Vizitator victor2304 Postat Ianuarie 1, 2019 Partajează Postat Ianuarie 1, 2019 Multumesc Link spre comentariu
Mac Radiators Postat Decembrie 25, 2019 Partajează Postat Decembrie 25, 2019 Salutari. Stie cineva cati dinti trebuie sa aiba rotita ptr indicatorul de filet ? Am un snb 280 Masor maine pasul filetului. Mai nou am inceput sa tai filetul dinspre stanga spre dreapta deoarece e mai simplu decat sa opresti/retragi sania inainte sa dai cu cutitul de piesa daca ai un umar inalt. Link spre comentariu
Mac Radiators Postat Aprilie 12, 2020 Partajează Postat Aprilie 12, 2020 Am masurat surubul. 28mm diametru, filet trapezoidal , pas 6mm . Din cate vad mi-ar trebui o roata dintata de 24 dinti ptr a fi cuplata pe surubul de avans filet. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum