Vizitator patrocle Postat Februarie 2, 2013 Partajează Postat Februarie 2, 2013 buna. mi-au aparut niste dungi rosiatice la monitor.proiblema e...ca nu apar in orice context..de exemplu pot viziona linistit filme (apar decat in cateva situatii cromatice) paginile de pe net se vad ok...nu este de la cablu sau placa video am verificat pe un alt calculator. multumesc Link spre comentariu
VIFCOR Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 Conexiuni dezlipite de la caldura intre interfata si panel Link spre comentariu
Vizitator patrocle Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 multumesc de raspuns. atasez si o poza facuta la monitor se poate observa cum imaginea paginii de net este ok fara a fii afectata ...doar portiunuile laterale si dintre poze sunt afectate de nuanta rosiatica, oricum...efectul se manifesta diferit de la pagina la pagina...la filme de ex sunt afectate doar anumite zone... Link spre comentariu
Vizitator patrocle Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 l-am desfacut am miscat p-acolo de fire si acum se vede bine. se pare ca p-acolo era problema. sper sa nu se mai intample. vad ac chipsetul de la placa este destul de fierbinte. exista metode de racire? oare daca pun o pastila de cupru sau alumniu peste o sa il raceasca cat de cat? Link spre comentariu
VIFCOR Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 l-am desfacut am miscat p-acolo de fire si acum se vede bine. se pare ca p-acolo era problema. sper sa nu se mai intample. vad ac chipsetul de la placa este destul de fierbinte. exista metode de racire? oare daca pun o pastila de cupru sau alumniu peste o sa il raceasca cat de cat? Ai avut noroc numai de contacte oxidate datorita caldurii, ca interiorul are spatiu redus,metoda ar fi ventilarea din exterior sau tinut in flux de aer Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum