Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

monitor lcd cu probleme

Vizitator patrocle

Postări Recomandate

Vizitator patrocle

buna. mi-au aparut niste dungi rosiatice la monitor.proiblema e...ca nu apar in orice context..de exemplu pot viziona linistit filme (apar decat in cateva situatii cromatice) paginile de pe net se vad ok...nu este de la cablu sau placa video am verificat pe un alt calculator. multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• VIFCOR

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator patrocle

multumesc de raspuns. atasez si o poza facuta la monitor se poate observa cum imaginea paginii de net este ok fara a fii afectata ...doar portiunuile laterale si dintre poze sunt afectate de nuanta rosiatica, oricum...efectul se manifesta diferit de la pagina la pagina...la filme de ex sunt afectate doar anumite zone...

post-33115-139829572227_thumb.jpg

Link spre comentariu
Vizitator patrocle

l-am desfacut am miscat p-acolo de fire si acum se vede bine. se pare ca p-acolo era problema. sper sa nu se mai intample. vad ac chipsetul de la placa este destul de fierbinte. exista metode de racire? oare daca pun o pastila de cupru sau alumniu peste o sa il raceasca cat de cat?

Link spre comentariu

l-am desfacut am miscat p-acolo de fire si acum se vede bine. se pare ca p-acolo era problema. sper sa nu se mai intample. vad ac chipsetul de la placa este destul de fierbinte. exista metode de racire? oare daca pun o pastila de cupru sau alumniu peste o sa il raceasca cat de cat?

Ai avut noroc numai de contacte oxidate datorita caldurii, ca interiorul are spatiu redus,metoda ar fi ventilarea din exterior sau tinut in flux de aer
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări