Vizitator aliedvin Postat Februarie 2, 2013 Partajează Postat Februarie 2, 2013 Salut am un focus si as vrea sa schimb culoarea de la butoane de ac de recirculare etc. Ele sunt pe baza de led smd foarte mici de unde pot sa stiu la ce voltaj, putere sau in ce sa masoara ele merg acele leduri si de unde pot sa iau unele sa le inlocuiesc. Ele vin pe o placa cu circuite. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Februarie 2, 2013 Partajează Postat Februarie 2, 2013 Ledurile sant pe culori ;deci de la ce la ce culoare ? (pe scurt dar toate culorile) . Link spre comentariu
Vizitator aliedvin Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 Unele leduri sunt portocali si unele verzi si vreau sa le fac pe toate albe. Am masurat intrarile la smd cu un multimetru si imi arata 2.09 v se poate sa nu fie de 12v? Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 Curentul e factorul cheie care se ia in considerare la leduri .La acele leduri se monteaza o rezistena care limiteaza curentul la o valoare acceptata de led , la aceasta valoare tensiunea pe led e corespunzatoare curentului .De ce vrei sa inlocuiesti ledurile colorate din spatele unor filtre de culoare cu leduri albe din a caror lumina tot culoarea initiala o sa se vada dar in cantitate mult mai mica?Adica ce vrei sa faci se cheam taierea cracii de sub picioare .Lucrarea complecta presupune si schimbarea butanelor .Pt autoconvingere ,arunca o privire prin 'sticla' butoanelor . Link spre comentariu
Vizitator aliedvin Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 e faza ca butoanele sunt albe mie ledurile imi fac culoarea Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 Atunci e simplu: -cumperi leduri in aceeasi capsula (dimensiunile fizice ale capsulelor le gasesti pe net ) -inlocuiesti ledurile care nu convin. Masoara cu un subler ledurile originale si dupa aceea cauta ce capsula corespunde la cotele acelea de exemplu http://www.directindustry.com/prod/domi ... 01424.html . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum