Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

stergere driver placa captura pe USB

Dj Alex

Postări Recomandate

salut acum cateva zile am reinstalat windowsul in pc ul meu Windows 7 Ultimate 64 bit , iar dupa ce am instalat driverele necesare a urmat driverul pt o placa de captura video DVR EasyCAP 4 chanel.USB 2.0 dar dupa ce il instalez nu imi functioneaza camera de supraveghere (camera nu are absolut nici o problema , am verificato ) inainte de reinstalarea windowsului am instalat si acest driver si functiona foarte bine am incercat sa il dezinstalez cu multe programe pt dezinstalat dar fara nici o rezolvare am incercat sa il dezinstalez si din Uninstal or change a program dar nu merge ii dau uninstal dar nu apare nici o fereastra in care sa imi arate ca se dezinstaleaza , iar daca dau de mai multe ori de uninstal imi zice sa astept pana se dezinstaleaza programul resptectivce as putea sa mai fac ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dj Alex

3

• E_manuel

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

As putea sa-ti recomand utilitarul "Perfect Uninstaller", un utilitar special realizat pentru dezinstalarea unor softuri.Daca nu te descurci sa-l faci rost, deturnarea cu HijackThis este solutia optima, in in acest caz, daca nu stii sigur ce faci, ai un PM.

Link spre comentariu

pana la urma am reusit sa rezolv problema :da

asa am facut

am deconectat toate mufele de la USB iar dupaia din Device Manager am dezinstalat Universal Serial Bus controllers dupaia am dar restart dupaia windowsul si-a reinstalat automat toate cele pe care le-am dezinstalat eu , iar acum dupaia am putut sa sterg driverul si l-am reinstalat din nou si totul a functionat

multumesc elforum pt gazduire

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări