Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Motor electric de putere. Scadere turatie cum?

Vizitator stupizila

Postări Recomandate

Presiunea poate fi reglata numai din supapa de protectie sau suprapresiune,si poate fi reglata intre 0 bari si presiunea maxima data de constructor.Lamurit? Mai documenteaza-te si pe urma mai vorbim. .

ok,batrane,m-ai convins...esti tare.Daca pt restul ai gasit pe net cate ceva,desi si acolo ai zbarcit-o putin,ca nu tot ce se gaseste pe net poate fi luat in seama,chestia cu reglajul presiunii din supapa de siguranta m-a dat pe spate...e ca si cum ai confunda siguranta fuzibila intr-un circuit electric cu stabilizatorul de tensiune...asta e,n-am de gand sa-ti spun ca poti regla presiunea prin droselizare,sau cu supape regulatoare de presiune.Stiu ca faci confuzie intre diverse utilaje si autovehicule rutiere,dar poti profita de asta,si vedea ca pe o pompa de inalta la diesel ai supapa regulatoare de presiune care iti dicteaza presiunea la rampa si nu supapa de siguranta,desi orice circuit hidraulic are si asa ceva...dar s-o lasam asa,ai dreptate,eu trebuie sa ma documentez,prin cele afirmate de tine m-ai convins ca esti tare in domeniu...scuze,n-am stiut cu cine am de-a face.
Nu am vrut nimic altceva, decit sa-ti demonstrez ca nu e bine sa-ti dai cu presupusul intr-un domeniu unde prea stii mare lucru.Si daca crezi cumva ca m-am documentat de pe internet,te inseli amarnic.Lucrez in domeniu de peste 38 de ani.Poate ca ar fi bine sa te mai documentezi,dar temeinic, in legatura cu supapa de siguranta. Vad ca ai lacune serioase.Si nu mai face confuzii.Din ce i-mi spui, inteleg ca ai masina cu motor diesel.A nu confunda sistemul de alimentare a motorului diesel cu un sistem hidraulic.Nu eu fac confuzii intre vehicule si utilaje cu sistem hidraulic,ci tu.Dupa cum ti-am mai spus, mai documenteaza-te.Daca nu stii ceva nu e nici o rusine sa recunosti. Intreaba.Daca nu o faci, te poti face de rusine.Si din acest moment nu o sa-ti mai raspund indiferent ce mai scrii.
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru3160

9

• GEO 53 BN

5

• molioa

4

• validae

4

Top autori în acest subiect

Nu am vrut nimic altceva, decit sa-ti demonstrez ca nu e bine sa-ti dai cu presupusul intr-un domeniu unde prea stii mare lucru.Si daca crezi cumva ca m-am documentat de pe internet,te inseli amarnic.Lucrez in domeniu de peste 38 de ani.Poate ca ar fi bine sa te mai documentezi,dar temeinic, in legatura cu supapa de siguranta. Vad ca ai lacune serioase.Si nu mai face confuzii.Din ce i-mi spui, inteleg ca ai masina cu motor diesel.A nu confunda sistemul de alimentare a motorului diesel cu un sistem hidraulic.Nu eu fac confuzii intre vehicule si utilaje cu sistem hidraulic,ci tu.Dupa cum ti-am mai spus, mai documenteaza-te.Daca nu stii ceva nu e nici o rusine sa recunosti. Intreaba.Daca nu o faci, te poti face de rusine.Si din acest moment nu o sa-ti mai raspund indiferent ce mai scrii.

Frate,ai comis-o, las-o asa,ca se vede cine face confuzii,nu mai insista,se intampla si la case mai mari...dupa 38 ani vechime in domeniu(mie mi-ar fi jena sa afirm cele de mai sus),ar fi trebuit sa stii ca prin definitie o supapa de siguranta/protectie este pt asa ceva si actioneaza doar in caz extrem si nu pt reglajul presiunii intr-un sistem hidraulic.Si sistemul de alimentare al autoturismelor,este un sistem hidraulic neaos si cat se paote de clasic,se vede din avion...ai un tanc(numit rezervor) ai conducte,filtru,pompa de joasa,pompa de inalta.supape de reglaj presiune,senzori de presiune,si culmea,chiar si un retur,care recircula surplusul de la injectoare,ceea ce nu lipseste in nici un sistem hidraulic serios(e adevarat ca in "capat" ca sarcina, ai injectoare si nu un motor hidraulic liniar,dar asta nu inseamna ca il poti boteza dupa bunul plac,altfel decat hidraulic,doar pt ca "vechimea" in domeniu iti permite)...daca nu e hidraulic,cum naiba l-ai defini?sau in alta conceptie,tot ce nu merge cu ulei,nu e hidraulic...asta da noutate.N-am pretentia ca sunt expert,dar spre deosebire de pretinsii experti,am ceva notiuni generale,si nu imi e rusine cu ce spun,daca gresesc,corecteaza-ma,nu ma trimite ca un lait motiv la documentare...crede-ma am facut-o cand a fost cazul,numai ca acum discutia se poate baza doar pe cunostiinte generale,nu mi-ai demonstrat cu nimic ca ai pregatirea pe care sustii ca o ai...de asta ziceam si in postul trecut,prieteneste,fara resentimente,las-o jos,ca e prea grea.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări