Vizitator emery Postat Februarie 2, 2013 Partajează Postat Februarie 2, 2013 Buna ziua!De curand am achizitionat un MSP430 LunchPad si am incercat sa-l instalez pe un sony vaio dar dupa ce am terminat de instalalt Code Composer Studio 5.3.0 (in interiorul caruia e afla driverul) si am incercat sa compilez si sa incarc un soft pe microcontroler mi-a dat o eroare ca cea din imagine 1.Am verificat apoi in device manager sa vad daca sunt instalate toate driverele iar unul din ele nu era instalat dupa cum se poate vedea in imaginea 2.Am reinstalat code composer studio dar problema inca persista.A mai intampinat cineva problema asta? Daca da, s-a gasit vreo rezolvare?Mentionez ca sistemul de operare este Windows 7 Home Premium SP1 Link spre comentariu
godFather89 Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 Ai incercat sa stergi driverul si sa il instalezi din nou?Click dreapta pe dispozitiv in Device Manager/Uninstall.Il scoti din USB, instalezi drivere si il bagi din nou si vezi daca merge. Link spre comentariu
Vizitator emery Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 Imi cer scuze ca am intarzaiat cu raspunsul!!Am incercat si varianta asta dar tot nu functioneaza.Alte ideii.......? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum