Vizitator stupizila Postat Februarie 2, 2013 Partajează Postat Februarie 2, 2013 Salutare!Am o statie home made si pentru ca avea o problema la jackul de intrare l-am inlocuit cu doua RCA.Copilul a tras mufele din statie si le-a pus soata me "la loc cum erau". :)Rezultatul il intuiti: fum si draci.Ce s-o fi parlit? Bagand semnal pe intrare vumetrul nu-mi arata nika si nici nu se aude desi un bazaiy sexy tot am in difuzoare. Link spre comentariu
cristi_ozana Postat Februarie 2, 2013 Partajează Postat Februarie 2, 2013 Posibil cablurile de semnal intrerupte (varianta ieftina). Sau finalul prajit. Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 2, 2013 Partajează Postat Februarie 2, 2013 le-a pus soata me "la loc cum erau"Ce era inversat? Nu cred sa fie asta motivul fumului. Link spre comentariu
Vizitator stupizila Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 le-a pus soata me "la loc cum erau"Ce era inversat? Nu cred sa fie asta motivul fumului.A pus boxele pe intrare si intrarea pe iesire. Semnalul de intrare era mare... Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 De unde era luat semnalul de intrare? Despre ce amplificator e vorba? Link spre comentariu
Vizitator stupizila Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 Deeeeci!doua RCA baga semnal de la televizor in statie iar prin alte doua RCA iese la boxe...Cand le-a pus la loc le-a pus viceversa.... Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 CE amplificator este?NU se intimpla nimic daca se conecta cablul de semnal la iesirea amplificatorului; la fel si in cazul in care ar fi conectat difuzorul la borna de intrare al amplificatorului.Cel mai probabil amplificatorul home-made e un stift... Link spre comentariu
zal Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 Sau s-a descărcat o tensiune accidentală între tv şi amplif. Cablurile de alimentare şi prizele sînt cu împămîntare, tip Shuko? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum