Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema JUNKERS CERACLASS

xaxa

Postări Recomandate

a fost defect unul dintre releele de pe placa sint trei acolo, doua rosii si unul alb. au fost schimbate pe rind, pina cind fenomenul nu s-a mai manifestat, probabil cel alb a fost defect. evident, fiecare interventie e fost pe banii mei :)in 2013 omul pregatit de firma anume pentru asa ceva, presupus a fi mult mai experimentat decit utilizatorul timp care nu poate sa isi repare singur centrala defecta, a dat din umeri dupa ce a citit mesajul de eroare, mesaj explicat in caietul lui de service, si a rezolvat problma babeste asa cum spusei mai sus.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• xaxa

7

• asyx

5

• marius_3004

2

• gabiunu

1

Top autori în acest subiect

Eu am mai spus si in alte ocazii asemanatoare, nu exista interes din partea reprezentantilor de firme sa repare aceste placi fiindca ei trebuie sa-si vanda stocul de rezerva. E de inteles, si eu as face la fel, mai bine vinzi o placa cu 800 Lei decat s-o repari cu 50. Daca se lucreaza insa cu grija si cu componente de calitate, aceste placi se pot repara cu succes, am reparat deja vre-o 5-6 pana acum.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări