xaxa Postat Octombrie 12, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2013 a fost defect unul dintre releele de pe placa sint trei acolo, doua rosii si unul alb. au fost schimbate pe rind, pina cind fenomenul nu s-a mai manifestat, probabil cel alb a fost defect. evident, fiecare interventie e fost pe banii mei :)in 2013 omul pregatit de firma anume pentru asa ceva, presupus a fi mult mai experimentat decit utilizatorul timp care nu poate sa isi repare singur centrala defecta, a dat din umeri dupa ce a citit mesajul de eroare, mesaj explicat in caietul lui de service, si a rezolvat problma babeste asa cum spusei mai sus. Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 13, 2013 Partajează Postat Octombrie 13, 2013 Eu am mai spus si in alte ocazii asemanatoare, nu exista interes din partea reprezentantilor de firme sa repare aceste placi fiindca ei trebuie sa-si vanda stocul de rezerva. E de inteles, si eu as face la fel, mai bine vinzi o placa cu 800 Lei decat s-o repari cu 50. Daca se lucreaza insa cu grija si cu componente de calitate, aceste placi se pot repara cu succes, am reparat deja vre-o 5-6 pana acum. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum