EDDIY Postat Februarie 2, 2013 Partajează Postat Februarie 2, 2013 salutare,am nevoie de o parere in afara de a merge la service pt resoftarea unui Nokia 5130c-2 ,am incercat sa-i fac update de firmware cu JAF,s-a intrerupt dintr-o data aparent fara nici un motiv dupa care nu s-a mai aprins..aparea ecran alb pt o secunda apoi ramanea negru,mai nou dupa incercari de resoftare 'dead phone' via Phoenix ecranul ramane permanent alb ,se stinge doar cand ii scot bateria..eroarea din Phoenix mai jos:The flashing failed. Do you like to retry the flashing?HRESULT 0x84210027 (-2078212057)Firmware: Firmware updating failed. Error 0x8401F141 - Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing. (..windows 8 pro RTM,usb-cable Galaxy-Fit,Phoenix 2010 'cracked' no-dongle need,nu detin nici un fel de box,)..telefonul este vazut de PC ca dispozitiv necunoscut,indiferent de portul usb la care conectez(am instalata ultima versiune de nokia suite in pc,dar degeaba) ..ce-as putea sa-i mai fac 'acasa'?? Link spre comentariu
adriansorinsuditu Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 incearca cu ultima versiunde de firmware . cam tot ce tine de nokia poti gasi descarcand si instaland NAVIFIRM ( ai nevoie de update de net.framework ca sa funtioneze corect) si mai apoi incearca se rescrii tot cu JAF sau daca ai cum, cu Cyclone Box. Numai bine http://www.downloadray.com/NaviFirm-Plus_download/ Link spre comentariu
EDDIY Postat Februarie 5, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2013 am deja ultima versiune de soft in el..sau mai bine zis avea ,indiferent cu ce firmware as incerca nu reusesc sa-l bag in flash mode,nu boot-eaza...box-uri nu am de niciunele..nici macar f-bus..toata incercarea de resuscitare se bazeaza pe cablul lui de date(micro-usb). Link spre comentariu
modoran Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 Foarte probabil sa aveti nevoie de un astfel de cablu: http://www.gsmnet.ro/cautare/cablu-service-5130 Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 Foarte probabil sa aveti nevoie de un astfel de cablu: http://www.gsmnet.ro/cautare/cablu-service-5130 Cu siguranţă are nevoie de acel cablu... Întrebarea este: la ce interfaţă conectează acel cablu?!! @EDDIY Mai mult ca sigur s-au distrus certificatele. Dacă ai încercat să-l scrii cu phoenix + opţiunea dead phone UNB flashing bifată şi n-a mers... numai fbus îl mai poţi scrie. De reparat... depinde de starea certificatelor, în special zona NPC(imei) şi SL(simlock). Link spre comentariu
EDDIY Postat Februarie 5, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2013 da,m-am lamurit,multumesc tuturor pt raspunsuri,singura solutie ramane service-ul..cu toata stradania posibila prin usb chiar e imposibil... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum