Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Redresor Auto Ultimate Speed (Reclama LIDL) !!!

Vizitator dennyel

Postări Recomandate

Vizitator dennyel

Salut ! Ma poate ajuta si pe mine cineva !!! Vreau sa achizitionez un redresor auto ca cel din reclama de la lidl . Arata bine dar nu stiu pe cat e de eficient la pretul asta ! Este bun si a baterie de 70 Amph ? Rog pe cei care detin acest produs sau care au cunostiinte de electronica sa imi spuna daca este bun acest produs sau nu !

Descrierea

Ultimate Speed

Reglat electronic - încărcare automată, cu afişaj de control, cu LED

Pentru toate bateriile auto şi pentru motor cu 6 sau 12 V şi capacitate 1,2 - 120 Ah

Protejat împotriva inversării polarităţii, scurtcircuitării și suprasolicitării

4 moduri selectabile, pentru adaptarea optimă la tipul bateriei

Curent maxim de încărcare: 3,8 A

Tensiune de funcţionare: 220 - 240 V ~, 50 / 60 Hz

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 75
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• eugenbt

15

• doru3160

9

• digix

7

• validae

5

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Este bun si a baterie de 70 Amph ?

E bun si pt 70Ah si pt toate(vorba lor)...important e sa ai suficient timp sa-l lasi sa-si duca treaba la bun sfarsit(si in acelasi timp,el sa reziste in sarcina perioada necesara incarcarii).
Link spre comentariu
Vizitator dennyel

Cei de la ADAC mentioneaza ca incarca baterii de pana la 120Ah deci e numai bun . Raport/calitate /pret Excelent !!!Ma duc sa-mi iau unu cat mai este oferta !!!Multumesc Costy pentru link . Ms Doru pentru sfat !

Link spre comentariu

Trebuie sa fie o sursa in comutatie,ce poate livra la max 3,8A(eu n-as miza pe asta,dar sa zicem...)cu o tensiune stabilizata de 14,4V(teoretic).Cum majoritatea au acumulatoare de 55...60Ah ar fi util in lipsa de altceva,dar la capacitati mai mari,ma tem ca timpul va fi cam mare,dar asa cum spuneam,daca ai rabdare sa-l lasi in ritmul lui,probabil intr-un final va reusi sa incarce si una de 75Ah...la una de 120Ah nu indraznesc sa calculez cam cat timp i-ar lua,dar daca nu ia foc in cateva zile,probabil o va incarca si pe aia :rade:

Link spre comentariu

Am reparat anul trecut unul din asta, e bine facut, cel reparat de mine a avut releul cu contactele parlite si microcontactul de selectie uzat.In rest merge ireprosabil, totusi as recomanda celor care-l folosesc doar in garaj si nu il expun la umezeala sa-i faca niste gauri de aerisire in partea dinspre iesirea de 12V (asta dupa ce iese din garantie binenteles). Daca nu m-as ocupa cu constructia de redresoare, as cumpara si eu unul, chiar face banii.Decupleaza la incarcare maxima si e protejat la toate erorile posibile.Recomandabil pentru baterii de 45 - 50A, cele de capacitate mai mare ar avea nevoie de prea mult timp de incarcare.Daca ai bateria slabita iarna, o lasi seara la incarcat si dimineata o gasesti incarcata. Oricum, aveti grija ca bateria se incarca cel mai bine la temperaturi peste 5-10 grade Celsius, nu puneti bateria la incarcat in ger de -10 grade.

Link spre comentariu

Isi face treaba, l-am lasat pe o baterie de 180A la probe si n-a crapat, scoate 3,8A cat scrie pe el.Daca mai dau si 3 ani garantie cum scrie pe ambalaj, e superoferta.

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
Vizitator debarcader

SalutMi-am luat si eu acest redresor dar am o nelamurirede o saptamana tot incarca o baterie de 154Ah. inca imi arata ca ... incarca. nu mai terminaAm vazut ca redresorul, pus in regimul maxim poate sa ofere un curent de incarcare de 14Ah, e ok pt mine fiindca este sub 10% din curentul maxim al bateriei ceea ce este benefic. Dar..cat dureaza aceasta incarcare? cum pot sa calculez cat timp trebuie sa-l las sa incarcepoate-i defect..multumesc

Link spre comentariu

curent de incarcare de 14Ah

In Ah se exprima capacitatea bateriei, nu curentul de incarcare, care conform prospectului, post-14622-139829627415_thumb.jpg este de maxim 3,8A.
Link spre comentariu
Vizitator debarcader

curent de incarcare de 14Ah

In Ah se exprima capacitatea bateriei, nu curentul de incarcare, care conform prospectului, [attachment=0]untitled.JPG[/attachment] este de maxim 3,8A.
Multumesc pentru corectura, dar pe mine cu ce ma ajuta acest raspuns?

Am observat ca ai editat poza, cred ca ti-a luat ceva timp. poate nu merita. era suficient doar sa spui.

Rectific, are dreptate miron1947, curentul maxim este 3,8 amperi iar recomandarea producatorului este de a se folosi pt incarcarea bateriilor de pana in 14 Ah

;)

Link spre comentariu

pe mine cu ce ma ajuta acest raspuns?

Se poate incarca si o baterie de 154Ah cu 3,8A, dar dureaza mult mai mult, ati observat chiar Dvs.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări