mihai2 Postat Februarie 2, 2013 Partajează Postat Februarie 2, 2013 Buna ziua,am nevoie de schema amplificatorului stereo hi-fi 2x60w facut de electronica industriala;muyltumesc,mihai Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 2, 2013 Partajează Postat Februarie 2, 2013 Te rog, posteaza cite o poza cu exteriorul si interiorul amplificatorului. Parca s-a mai discutat de el acum citiva ani dar nu mai este nici un atasament in legatura cu aparatul. Link spre comentariu
mihai2 Postat Februarie 2, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2013 Te rog, posteaza cite o poza cu exteriorul si interiorul amplificatorului. Parca s-a mai discutat de el acum citiva ani dar nu mai este nici un atasament in legatura cu aparatul.Multumesc pt.raspuns dar spre rusinea mea nu stiu sa atasez poze. mihai Link spre comentariu
dorian 70 Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 Nu este nici o rusine, de asta mai scriem pe forum, ca sa mai aflam-impartasim cate ceva. Folosesti functia raspunde, apoi urmezi pasii de aici: viewtopic.php?f=197&t=90355, ai toate detaliile, inclusiv cum reduci marimea pozei daca este prea mare si forumul nu o accepta. Daca faci pozele cu rezolutie mica (max 600 x 800), acceptata de forum, le poti trimite direct fara a le modifica. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum