Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Logan 2012 1.5

romario

Postări Recomandate

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alfabit

4

• romario

4

• doru3160

3

• danielliviu

2

Top autori în acest subiect

Vizitator floryn34

Multumesc frumos Dl Doru pt raspuns.... As dori sa mi ajut un prieten care e la ananghie dar eu ma ocup de mecanica mai mult si am zis ca daca ma inscriu pe aici primesc ma car un minim de informatii asa cum fac eu pe alte forumuri de mecanica dar aici e diferit.VA MULTUMESC!!!!

Link spre comentariu

Era doar o banuiala,de regula raspunsurile cand sunt sa vina,vin destul de repede,nu trebuie rugaminti.Acum ori n-a vazut intrebarea cine poate raspunde,ori raspunsul treneaza din motivul expus mai sus.

Link spre comentariu

Logan II e pe CAN, prostiile făcute pe Logan I nu merg, în plus km sunt stocați cam peste tot, deci fără scule intervenția e sortită eșecului - oricum la prima diagnoză mai serioasă se vede imediat mânăria

Link spre comentariu

Posted A minute ago

Personajul din poze este moderatorul marian berbece,din fierbinti,care va da avertismente si va baneaza!

Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

Da chiar el este.Si care-i problema?Eu nu am luat nici un avertisment si nici un ban de la nici un moderator,daca-ti vezi de treaba ta si raspunzi la subiecte in limitele bunului simt chiar nimeni nu-ti are treaba........deci????? nu am inteles aluzia la Marian..............

Si mai incearca ceva cu gramatica limbii Romane,(numele si prenumele )se scriu cu litere mari la inceput...... :95

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări