Vizitator floryn34 Postat Ianuarie 12, 2017 Partajează Postat Ianuarie 12, 2017 Se poate sa comunicam daca nu te deranjeaza??? Link spre comentariu
Vizitator floryn34 Postat Ianuarie 13, 2017 Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 Nimeni nu doreste sa mi dea o mana de ajutor in legatura cu subiectul????? Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 13, 2017 Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 Probabil e o problema din rezolvarea careia altii castiga bani,asa ca asta ar fi o explicatie buna pt lipsa de reactie. Link spre comentariu
Vizitator floryn34 Postat Ianuarie 13, 2017 Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 Multumesc frumos Dl Doru pt raspuns.... As dori sa mi ajut un prieten care e la ananghie dar eu ma ocup de mecanica mai mult si am zis ca daca ma inscriu pe aici primesc ma car un minim de informatii asa cum fac eu pe alte forumuri de mecanica dar aici e diferit.VA MULTUMESC!!!! Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 13, 2017 Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 Era doar o banuiala,de regula raspunsurile cand sunt sa vina,vin destul de repede,nu trebuie rugaminti.Acum ori n-a vazut intrebarea cine poate raspunde,ori raspunsul treneaza din motivul expus mai sus. Link spre comentariu
Vizitator floryn34 Postat Ianuarie 13, 2017 Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 Radu ma deranjeaza faptul ca s a discutat despre aceasta probl dar asta e cand vad cei profesionisti ca esti nou in breasla.....e tipoc romanesc!!! Link spre comentariu
t0rquemada Postat Ianuarie 13, 2017 Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 Logan II e pe CAN, prostiile făcute pe Logan I nu merg, în plus km sunt stocați cam peste tot, deci fără scule intervenția e sortită eșecului - oricum la prima diagnoză mai serioasă se vede imediat mânăria Link spre comentariu
DENSUSAN Postat Ianuarie 13, 2017 Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 Posted A minute ago Personajul din poze este moderatorul marian berbece,din fierbinti,care va da avertismente si va baneaza! Da chiar el este.Si care-i problema?Eu nu am luat nici un avertisment si nici un ban de la nici un moderator,daca-ti vezi de treaba ta si raspunzi la subiecte in limitele bunului simt chiar nimeni nu-ti are treaba........deci????? nu am inteles aluzia la Marian.............. Si mai incearca ceva cu gramatica limbii Romane,(numele si prenumele )se scriu cu litere mari la inceput...... Link spre comentariu
Vizitator floryn34 Postat Ianuarie 13, 2017 Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 Colegii imi cer scz de ceea ce am iscat aici dar discutia a fost deschisa,dezbatuta si eu am zis ca se poate aprofunda.....oricum scz!!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum