criss Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Puteti sa-mi da-ti un cod al acestui produs (preferabil TME).Este un cablu cu pin folosit la VW pt reparati si are codul: 000 979 407 aici aveti o poza cu ea: Link spre comentariu
alfabit Postat Februarie 2, 2013 Partajează Postat Februarie 2, 2013 Conectori exact ca aia se gasesc in mufele ISO pentru RCD-urile auto, n-am vazut nicaieri sa se vinda separati ( asta nu inseamna ca nu exista ), daca ai nevoie iei o mufa ISO RCD care are ~14 conectori fiecare cu un fir atasat cam de 25 cm, poti taia conectorii si pune in alta parte sau folosi cu firul existent. Link spre comentariu
criss Postat Februarie 2, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2013 RCDul utilizeaza acesti pini:Am mai gasit ceva marimi dar tot mici:N906 844 05 2.8mm female for 1.0mm wireN103 358 07 1.5mm female for 1.0mm wireAstea vin fara cablu, doar pinul.Acesta este mai mic ca (fir de 1,0 mm² )si cel cautat de mine trebuie sa accepte 2 marimi: 2,5 mm² si 6,0 mm².Are marimea unui 'papuc'. ala de 6,0 mm² il folosesc pt soclu sigurante mijloci (cele standard). iar restul de 2,5 mm² pt soclu mufa: 8L0 971 972 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum