Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Freza ruseasca?

Vizitator carbon

Postări Recomandate

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mecomanv

3

• cusnir

3

• philipo4you

2

• acs

1

Top autori în acest subiect

Vizitator carbon

Da aveti dreptate,lipseste si capacul de sus,dar asta nu ar fii o problema asa mare.trebuie sa aflu cum se numeste si ce cap se potriveste,va multumesc mult pt link-urile postate,e un inceput.daca mai are cineva vreo idee e bine venita...

Link spre comentariu

Freza se numeste станок 675П (stanoc 675P)Trebuie sa cauti pe site-uri de limba rusa. E mai complicat pentru ca trebuie sa scrii cu o tastatura cu caractere chirilice.Cauta dupa фрезерный станок 675.

Link spre comentariu

Cred ca iti lipseste ШПИНДЕЛЬНАЯ БАБКА. Dion desen vad ca partea de frezare verticala la tine lipseste complet.Din ce am citit e un strung universal care frezeaza si vertical si orizontal.

Link spre comentariu

Capacul respectiv are o consola ,care sprijina dornurile ,cand lucrezi cu capul orizontal ,cel care se vede in poza. Capul vertical lipseste ,se vede in partea frontala unde a fost montat ,si unde vopseaua s-a dus...Greu de gasit aceste comonente...In caz ca nu veti gasi ceea ce lipseste, se poate pune o masa de 90 grade si sa frezati ca si cu capul vertical. Acolo lipseste .Capul verical, partea de care se tine capul vertical ,plus consola de sprijin, care-i mai lunga...

Link spre comentariu
Vizitator carbon

De unde am luat-o mi-a dat si un cap care era montat pe ea dar nu are nici o treaba cu originalul,il punea in miscare cu o curea trapezoidala,o sa atasez maine niste poze cu el.Ideal ar fi sa gasesc ce trebuie la noi in tara dar...'cusnir' imi poti da un link cu ce ai gasit?multumesc

Link spre comentariu

De unde am luat-o mi-a dat si un cap care era montat pe ea dar nu are nici o treaba cu originalul,il punea in miscare cu o curea trapezoidala,o sa atasez maine niste poze cu el...

Ai cam uitat de poze! Masoara dimensiunile ghidajului in coada de randunica de la consola si vezi daca nu se potriveste una de freza universala romaneasca - FU25/32/36. Este foarte posibil sa fie asa, intrucat frezele universale construite la UM Cugir, sunt de inspiratie sovietica. Daca se potriveste consola de la una dintre acele freze, atunci aproape sigur vor merge si celelalte accesorii. Daca capul de frezare rapida este de la FUS22, atunci poate ne intelegem sa mi-l vinzi mie, caci este unul dintre accesoriile care imi lipsesc. Oricum acel cap nu face decat operatii de finete - gauriri si alezari cu turatie ridicata - 2000...5000 rpm. Acel cap de frezare rapida, se utilizeaza indeosebi impreuna cu masa inclinabila a frezei. In lipsa acesteia, totul se va reduce la o simpla masina de gaurit. Pentru frezari domestice, ai nevoie de turatii de pana la 2000 rpm si ai nevoie obligatoriu de avansurile mecanice. Altminteri nu vei reusi sa faci prea multe pe acea freza.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări