Vizitator mariusfanea Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Ce parere aveti despre trucuri in general? Eu personal cred ca sunt interesante si pot fi folosit in orice situatie cand esti intr-un grup social... Asa ca fapt divers...Nu sunt expert, nici macar incepator, cunosc si eu 2-3 trucuri cu carti de joc si atat, dar vreau sa mai invat si nu prea gasesc surse... De oricine as intreba imi va raspunte: "Google sau Youtube"Dar chestia e ca nu am dat de nimic care sa fie in limba romana... si care e pe romana e spam mai mult ca sigur...Ma gandeam ca mai sunt persoane in situatia mea, daca da lasati un link, ceva. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 12, 2013 Partajează Postat Iulie 12, 2013 Se pare ca nimeni nu a auzit de ele sau poate nu le plac :P Am cautat pe net si eu la un moment dat si in romana nu am gasit nimic. Nu am renuntat si am dat in final de site-ul acesta: http://trucuri-magice.ro/. Ma pasioneaza si pe mine si desi la un moment dat nu ma gandeam, dupa ce le-am descoperit am tot incercat. Ce e foarte util este ca le explica pas cu pas pe site. E un hobby care merita dezvoltat mai ales ca am vazut ca au si filmulete, deci exista variante cate vrem pe net, de acum inainte Link spre comentariu
Vizitator Petronela Postat August 23, 2013 Partajează Postat August 23, 2013 Mi se par interesant si le urmaresc cu drag, mi-ar place sa se dezvolte mai multe si la noi in tara. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum