Rudi1982 Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Descrierea defectului: Buna!Ledul power se aprinde dupa cateva minute si status WLAN ,1,2,3,4 incep sa palpaie,nu ma lasa nici sa ma conectez la adresa 192.168.0.1.Am procedat astfel: am incercat reset,cred ca din soft e de vina daca se poate reinstala si cum?.multumesc Link spre comentariu
pinky Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Parerea mea este ca alimentatorul este obosit. Incearca sa schimbi alimentatorul sau sa-i inlocuiesti toti electroliticii, in afara de cel mare de pe filtrarea din primar. Link spre comentariu
Rudi1982 Postat Februarie 1, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2013 da ai dreptate alimentator defect condu 680uf/10v a fost de vina. Link spre comentariu
pinky Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Sper ca ai schimbat si condensatorul acela mic din primar. Link spre comentariu
Rudi1982 Postat Februarie 2, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2013 nu,dar daca revine o sa-l schimb . Ms. Link spre comentariu
pinky Postat Februarie 2, 2013 Partajează Postat Februarie 2, 2013 Cand o sa se arda alimentatorul, o sa-ti dai cu pumnii in "bijuterii" ca te-ai zgarcit la un condensator de 1 leu. Crezi ca ti-am zis aiurea de condensatori? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum