Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

masa de spaclu

mercenarx

Postări Recomandate

salutare!am izolat casa acum un an cu polistiren expandat de 10 cm (de la austroterm); ca adeziv am folosit weber p39 (atat la lipire cat si la armare)s-au aplicat 2 maini (prima in care s-a inglobat plasa de armare) , si cu toate astea , stratul masei de spaclu nu are o grosime mai mare de 1,5mm-2mm.din ce am citit pe diferite forumuri de specialitate , grosime minima trebuie sa fie de minim 3 mmar fi o problema daca, as da si o a treia mana , eventual cu weber p50?thx!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mercenarx

2

• romicap

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Nu-i mai dati a treia mana pt. ca exista riscul de a crapa! Folositi o tencuiala decorativagen ,,Fineputz" ...pe care puteti sa o vopsiti sau sa o lasati cum e ea(dupa uscare arata destul de elegant!)

Link spre comentariu

oare sa crape? din ce am vazut , weber p39nu este un adeziv foarte dur (are elasticitate destul de ridicata) si ma gandesc ca nu exista pericolul ca sa crapece-i drept nu stiu cum este weber p50...ca decorativa m-am gandit la Duraziv sau Danke (aproximativ 5 lei pe kg colorata...deh tencuiala decorativa pentru bugetul meu..) mai exista si alte opinii?thx!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări