florin48 Postat Iulie 7, 2006 Partajează Postat Iulie 7, 2006 salutare am si eu dif dintro boxa unitra de 75w si as avea de gand sa imi fac o boxa band-pass daca se poate.A incercat cumva cineva?Pentru ca nu stiu parametri mam gandit sa postez pe acest forum.Ma poate ajuta cineva cu niste parametri ai incintei :smt003 Va multumesc editat de Snake: fii atent data viitoare sa nu mai pui de 2 ori acelasi subiect Link spre comentariu
Vizitator moga alexxx Postat Iulie 7, 2006 Partajează Postat Iulie 7, 2006 parerea mea este ca nu ar iesi ceva prea stralucit..........acum asta este parerea mea tu faci cum crezi.... Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Iulie 7, 2006 Partajează Postat Iulie 7, 2006 parerea mea este ca nu ar iesi ceva prea stralucit..........acum asta este parerea mea tu faci cum crezi....Pana nu ai parametrii in fatza...nu ai de unde sa stii daca va lucra bine intr-o incinta Band-pass.salutare am si eu dif dintro boxa unitra de 75w si as avea de gand sa imi fac o boxa band-pass daca se poateLaso balta...:smt006 Link spre comentariu
Vizitator moga alexxx Postat Iulie 7, 2006 Partajează Postat Iulie 7, 2006 Pai parerea mea iar...... :smt003 . Este ca din moment ce producatorul a bagat dif ala intr-o incinta br ........ adik sar putea sa mearga nush cauta parametri . Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Iulie 7, 2006 Partajează Postat Iulie 7, 2006 E pacat de difuzor...este un difuzor foarte bun tinand cont de anii care i are in spate!..Daca chiar vrei sa faci un subwofer....si nu ai parametrii...fa o incinta inchisa.eu nu am auzit sa fii facut cineva un sub cu un dif din unitra..si sa se fii laudat cu el !...Sau, vezi daca se arata alt "destept" care a facut un sub din diful asta :weedman: Link spre comentariu
florin48 Postat Iulie 7, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2006 Mersi fain de informatie am sa incerc cred ca sa fac un sub la plezneala sa vedem ce iese :supz: Link spre comentariu
radue Postat Iulie 7, 2006 Partajează Postat Iulie 7, 2006 moga alex vezxi ca daca un dfiuzor e conceput pt o incinta bassreflex inseamna ca merge in intr-una band pass, dar de ordinul 6, nu de ordinul 4...daca e coneput pt o incinta inchisa atuni ar trebui sa functioneze corect si intr-o incinta band pass 4...nu e o regula generala...dar in mare parte este valabila... Link spre comentariu
DorinD Postat Iulie 7, 2006 Partajează Postat Iulie 7, 2006 E complet aleator ce-ar putea sa iasa dintr-un bandpass in lipsa datelor despre difuzor. Bandpass-ul este cea mai senzitiva configuratie la variatia parametrilor driverului pe cand incinta inchisa cea mai putin senzitiva.Parerea mea este ca vei strica materialul degeaba daca incerci bandpass-ul in aceste conditii. Foarte probabil sa strici si driverul si nici sa nu sti asta decat prea tarziu. Link spre comentariu
Vizitator moga alexxx Postat Iulie 8, 2006 Partajează Postat Iulie 8, 2006 faza asta nu o stiam ms Snake Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum