Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

v260b1-l11

Vizitator comanas

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

3

• Gabriel_S

1

• dan cod

1

• ovy83

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 11 luni mai târziu...

Va salut!nu stiu daca a-i rezolvat,dar aceeasi problema am avut-o si eu-identic,dar cateodata nu-si mai revenea.am gasit defectiunea la pamblica stanga sus prima- care face legatura intre ecran si modul T-CON - driver V260B1-XC11> nu facea contact.am luat cheder de usa subtire(de ala cu lipici)am pus pe pamblica sa preseze pe t-con cu rama de metal si s-a rezolvat.are aproximativ o luna si nu a m-ai facut probleme.de refacut traseele cu lita...mai greu deoarece sunt foarte mici punctele de contact-masura si difera fata de modelul v260b1-l04.nu am facut poze sa atasez,n-am apucat.apropo-in sursa am avut cond.pe bara de 5v uscat,bara 24v umflati...i-am inlocuit pe toti inclusiv bara de 12v cu Panasonic-low esr-zic eu ca se merita.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

salutare,tocmai ce am desfacut un display v260b1-l01 ce se pare ca este identic cu lo4 ,dar nu am inteles legarea punctului 10 cu placa din partea de sus a displayului,acest puncte sant comune cu punctul 5,?

post-185789-0-04534200-1442833822_thumb.jpg

post-185789-0-61867300-1442833832_thumb.jpg

Link spre comentariu

Nu e logic dupa poze. 1 cu 1 ,2 cu 2,3 cu 3 etc

nu inteleg la ce va referiti, 1 2 3 se pare ca sant trasee ce nu fac probleme de aceea nu sant trecute in poza 2

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

da este ok...masoara  traseele inainte si vezi care este intrerupt sau care are rezistenta mai mare decat este trecuta in tabel...de obicei se intrerupe traseul 10, eu oricum le refac pe toate pentru ca in timp am constatat ca mai pica si altele...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări