Vizitator comanas Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 Va salut,am acest model de display,v260b1-l11 ,defect,imaginea apare tarziu,este intrerupta folia,daca are cineva procedura de reparare va rog... Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 Instructiuni reparatie display Link spre comentariu
Vizitator comanas Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Multumesc dar acesta este ecranul v260b1-l04 si este diferit ,am nevoie de procedura de reparare display: v260b1-l11... Link spre comentariu
ovy83 Postat Ianuarie 15, 2014 Partajează Postat Ianuarie 15, 2014 Va salut!nu stiu daca a-i rezolvat,dar aceeasi problema am avut-o si eu-identic,dar cateodata nu-si mai revenea.am gasit defectiunea la pamblica stanga sus prima- care face legatura intre ecran si modul T-CON - driver V260B1-XC11> nu facea contact.am luat cheder de usa subtire(de ala cu lipici)am pus pe pamblica sa preseze pe t-con cu rama de metal si s-a rezolvat.are aproximativ o luna si nu a m-ai facut probleme.de refacut traseele cu lita...mai greu deoarece sunt foarte mici punctele de contact-masura si difera fata de modelul v260b1-l04.nu am facut poze sa atasez,n-am apucat.apropo-in sursa am avut cond.pe bara de 5v uscat,bara 24v umflati...i-am inlocuit pe toti inclusiv bara de 12v cu Panasonic-low esr-zic eu ca se merita. Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 21, 2015 Partajează Postat Septembrie 21, 2015 salutare,tocmai ce am desfacut un display v260b1-l01 ce se pare ca este identic cu lo4 ,dar nu am inteles legarea punctului 10 cu placa din partea de sus a displayului,acest puncte sant comune cu punctul 5,? Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 21, 2015 Partajează Postat Septembrie 21, 2015 Nu e logic dupa poze. 1 cu 1 ,2 cu 2,3 cu 3 etc Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 21, 2015 Partajează Postat Septembrie 21, 2015 (editat) Nu e logic dupa poze. 1 cu 1 ,2 cu 2,3 cu 3 etc nu inteleg la ce va referiti, 1 2 3 se pare ca sant trasee ce nu fac probleme de aceea nu sant trecute in poza 2 Editat Septembrie 21, 2015 de iuliantv Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 21, 2015 Partajează Postat Septembrie 21, 2015 posibil ceva incurcaturi in cele 2 poze am gasit si asta http://elektrotanya.com/chi_mei_v260b1-l04_lcd_panel_repair_info.pdf/download.html cred ca este ok Link spre comentariu
stepe Postat Septembrie 21, 2015 Partajează Postat Septembrie 21, 2015 da este ok...masoara traseele inainte si vezi care este intrerupt sau care are rezistenta mai mare decat este trecuta in tabel...de obicei se intrerupe traseul 10, eu oricum le refac pe toate pentru ca in timp am constatat ca mai pica si altele... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum