sbastta Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 Buna ziua!Pana ieri am avut la pc un sistem Genius SW-HF5.1 5000; a mers super bine, inclusiv pe youtube se auzeau melodiile cu bass, fara sa fac vreo setare la placa audio integrata. Astazi am pus sistemul Philips mms460 si cu acesta nu reusesc sa aud piesele de pe youtube in toate boxele (automat fara bass). De la ce sa fie? Nu ca m-ar deranja dar nu vad de ce nu ar merge? Link spre comentariu
Vizitator Comyy Postat Aprilie 29, 2013 Partajează Postat Aprilie 29, 2013 incearca sa configurezi placa audio altfel. pe mai multe boxe Link spre comentariu
cristianvalentin Postat Aprilie 30, 2013 Partajează Postat Aprilie 30, 2013 Am avut si eu aceiasi problema cu pc unui amic, nu se auzea basul. La el era din cauza placii video care nu avea un driver compatibil cu youtube si flashplayer. Am facut cateva update-uri si am rezolvat. Incearca sa umbli prin programul de la placa audio . Unele placi recunoaste sistemul fara probleme ,altele au nevoie de o configuratie manuala.Bafta! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum