Vizitator FredyBotezatu Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 Salut!cred ca TITLUL spune destul de clar ceea ce vreau eu sa fac... Mai exact as dorii sa exclud consola originala de LOGITECH si sa adaug in locul ei un amplificator TEHNICS deoarece este o imbunatatire totala a sunetului fata de sunetul scos din consola originala LOGITECH...A mai facut cineva o schimbare asemanatoare?sau stie cineca daca se poate...si cum ?Va multumesc!!!O SEARA PLACUTA!!!! Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 nu recomand schimbarea. Ampliful din logitech este decent. Pe langa asta are niste filtre setate pt boxe pentru a le corecta raspunsul. Fara acele filtre boxele vor urla si mai tare. Link spre comentariu
Vizitator FredyBotezatu Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 Stiu dar pe mine nu ma intereseaza sa raman cu aceiasi sateliti... eu am deja in locul satelitilor 2 BOXE dar sunetul nu este de calitate datorita consolei...boxele sunt de calitate tocmai de aceea doresc sa pun un amplificator in locul consolei...deci daca se poate si exista cineva care stie, rog sa ma ajute!!!Multumesc!!! Link spre comentariu
Hyzny Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 Stiu dar pe mine nu ma intereseaza sa raman cu aceiasi sateliti... eu am deja in locul satelitilor 2 BOXE dar sunetul nu este de calitate datorita consolei...boxele sunt de calitate tocmai de aceea doresc sa pun un amplificator in locul consolei...deci daca se poate si exista cineva care stie, rog sa ma ajute!!!Multumesc!!!Ceea ce doresti sa faci este aproape imposibil.Toate comenzile sunt pe consola,amplificatoarele pt.sateliti sunt facute sa redea anumite frecvente ca si cel de sub si nu datorita consolei nu ai sunet de calitate,asa sunt facute...de chinezi.Vrei sunet de calitate ia-ti un amplificator HI-FI doua boxe pe trei cai si vei vedea diferenta.Am reparat multe Z5500 si stiu ce vorbesc,stima. Link spre comentariu
Vizitator FredyBotezatu Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 aici iti pot da cea mai mare dreptate cu calitatea sunetelor insa am vrut sa vad daca este posibil ca acest subwoofer sa il conectez cu cele 2 boxe si amplificatorul... din tot sistemul acesta LOGITECH Z5500 singurul lucru care il apreciez este subwooferul deoarece este destul de puternic si calitativ cat despre sateliti de cand am cumarat sistemul i-am lasat in cutie si in locul lor am pus niste boxe H-FI pentru medii si inalte mai pronuntate...Multumesc pentru parerile impartasite!!!Va urez o seara placuta!!! Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 În primul rând, literar vorbind, nu ai cum să pui un amplificator în loc de consolă. Consola doar controlează semnalul audio, amplificatorul în sine se află în subwoofer. În fine, hai să lăsăm asta deoparte... Nu mai intru în detalii, doar îţi dau direct un sfat şi gata, de ce zic eu că e mai bine aşa nu cred că are rost să scriu un roman...Foloseşte subwooferul fără sateliţi şi pune boxele pe amplificator şi eventual poţi să iei un mixer ieftin, un behringer behringer xenyx 1002, sau un phonic 220, să pui şi subwooferul şi boxele pe mixer şi ai făcut o treabă bună. Link spre comentariu
Vizitator westhunter Postat Iulie 17, 2013 Partajează Postat Iulie 17, 2013 Salut, adica din mufa aceasta chiar nu exista un cablu care sa faca legatura intre el si in intrarea de la un amplificator? Link spre comentariu
costy Postat Iulie 28, 2013 Partajează Postat Iulie 28, 2013 cum sa iti explicam sa intelegi. Tu acolo in mufa aia ai asa: niste alimentari, un semnal de over temp, un semnal pt a scoate amplif din stand-by (amplificatorul din subwoofer) si semnalele analogice pt fiecare canal.Cum vrei tu sa legi un amplificator acolo? Link spre comentariu
Vizitator alexandr1magureanu Postat August 12, 2013 Partajează Postat August 12, 2013 Salut, adica din mufa aceasta chiar nu exista un cablu care sa faca legatura intre el si in intrarea de la un amplificator?Un cablu pe care sa il cumperi direct si sa il bagi in mufa aia NU EXISTA dar se poate face. Iti trebuie o mufa tata care sa se potriveasca cu aia mama de pe subwoofer, fire, timp liber si cunostinte daca vrei sa o faci singur sau sa o duci la cineva care se pricepe si sa ii explici exact ce vrei si bani sa il platesti pe om ca nimic nu e gratis Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum