Vizitator mihai_mxw Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 vreau sa reglez turatia la un ventilator ps3 cu un potentiometru.ventilatorul are 3 firefirul trei regleaza turatia ventuluicaut un potentiometru liniar am aflat pana acum...ventul lucreaza cu 12v, max 30wprin potentiometru o sa treaca maxim 3.3vacum am pus unul dar ventul pleaca aproape de sfarsitul cursei potentiometrului si cand pleaca trebuie sa reglez cu o sensibilitate foarte mare, este foarte greu sa atingi viteza dorita,mai ales daca iti tremura mana :)vreau sa plece de la zero si pana la maxim sa am posibilitatea rezonabila sa invart de el.actualul este de la o veioza de 220v scrie parca b500kastept un link cu produsul cautat daca va pricepeti ca eu nu ! :)multumescrog moderatorul sa il mute unde crede pentru ca nu am dat de cap locatia postariimultumesc,servici usor Link spre comentariu
asyx Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 valoarea este prea mare.incearca unul de 5K Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum