script22 Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 un emitator pe 433 si un receptor pe 315 la care vreau sa le adaug o antena pcb tot montajul este comandat de un atmega 8 asa arata montajul am gasit antena asta da nu stiu exact cum sa o conectez mentionez ca cablajul il fac cu eagle. care e mai buna ce fac cu 315 mhz mentionez ca nu am mai lurat niciodata cu antenele deci nu stiu cu ce se mananca am citit un pic ca trebuie adaptata impedatana la antena asta se paote face cu un condensator serie. Link spre comentariu
feri.visky Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 Am mutat subiectul la CQ-YO... radioamatorii se ocupa de aceasta tema... Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 Dimensiunile alea sunt date doar pentru un anume tip de sticlotextolit... Link spre comentariu
Yo4You Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 Emitatorul trebuie sa il trageti pe 315mhz ca sa functioneze cu receptorul pe care il detineti.A doua antena as incerca sa o realizez insa sa nu va asteptati la distante foarte mari de emisie receptie.De ce nu le puneti o mufa sma si antene exterioare? Link spre comentariu
nico_2010 Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 Poate va ajuta materialul original referitor la acest tip de antene Antennas.pdf Link spre comentariu
script22 Postat Februarie 8, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2013 prea mult nu ma ajuta mar ajuta mult un program care calculeaza automat dimensiunile undeva e programu ala mai trebuie gasit. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum