Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alegere Boxe Active Stereo

Vizitator mikepete

Postări Recomandate

Vizitator mikepete

Am gasit cateva modele posibile:

- http://reclama.ro/pereche-boxe-active-s ... -9145.html

Acest model il pot testa in magazin.

Nu stiu insa ce amplificare foloseste.

- http://www.reclama.ro/periferice/boxe-s ... emn_P31599

La acest model am gasit pe un site polonez ce C.I. foloseste pentru amplificare, dar nu am unde sa le testez in magazine.

Aici am gasit microlab-urile disecate...saracele nici macar nu au filtru intre inalte si joase...au un amarat de condensator...o fi pretul mic, dar incapea si un filtru: http://forum.pclab.pl/topic/557452-Microlab-B73/

Improvizatii dinastea de filtre foloseam si eu acum vreo 10 ani, cand ma jucam cu amplificatoare facute de mine (cu 2n3055 sau cu tda-uri)...

Oricum nu puterea conteaza asa mult intre modelele puse aici, ci mai de graba calitatea sunetului, desi nu pot avea prea mari pretentii la aces buget...

Daca treaba sta la fel si cu Sal-urile, cred ca renunt si mi le fac eu...problema este ca nu prea am timp...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sonic

1

Top autori în acest subiect

Ti-am citit mesajul si pe cg, Microlab B-73 sunt niste boxe decente iar prezenta filtrelor nu mi se pare absolut necesara in gama asta de pret.Exista si boxe mai scumpe ce nu folosesc crossovere.

Link spre comentariu
Vizitator mikepete

Multumesc Sonic pentru raspuns.Sal 10 Active, mi s-au parut foarte asemanatoare cu microlab-urile.Am zis ca pe forumul acesta, sigur gasesc pe cineva care le-a vazut pe interior, asa cum am gasit pe forumul polonez prezentate microlab-urile, dar se pare ca m-am inselat.Asa mi-ar fi fost foarte usor sa iau o decizie. Cei de la Sal parca produc si difuzoare, oare nici macar despre calitatea acestora nu se stie nimic?Avand in vedere costul acestei investitii de aproximativ 200lei, care s-ar putea sa nu ma multumeasca din punct de vedere al calitatii, as putea sa folosesc banii in alt fel(chiar daca voi mai investi in plus).Am pe la tara, un difuzor de la P.audio, hp-10w(l-am luat nou si l-am folosit foarte putin).Stiu ca raport calitate/pret erau bestiale, nu stiu acum daca mai gasesc pe la vreun magazin inca o bucata.Apoi cer aici recomandari pentru drivere sau tweeter-e, si recomandari pentru incinte, si pentru niste kit-uri de amplificatoare audio pentru ele.Si apoi pot fi mult mai sigur si multumit de calitatea audio obtinuta...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări