augustin Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 Sanatate .. ma poate ajuta cineva cu un dump pt aceasta masina de spalat? Link spre comentariu
euvasile Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 pune dump-ul aici sau in pm sa-l trimit spre verificare. Link spre comentariu
augustin Postat Februarie 1, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2013 acesta este dump Link spre comentariu
euvasile Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Am primit de la un prieten din Rusia dumpul acesta ,dar nu stiu ce naiba are ca nu pot sa-l descarc de pe mail Link spre comentariu
euvasile Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 am reusit sa-l descarc dar nu seamana cu al tau. Pentru a gasi un dump corect este necesar codul de pe eticheta masinii. Am sa trimit si dumpul tau spre verificare dar imi trebuie si seria masinii tale de spalat Link spre comentariu
euvasile Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 Ce frumos, te pune sa cauti si dupa la revedere nu mai da nici un semn de viata. Cred ca ar trebui lasati mai usor cu ajutatul la astfel de persoane. Link spre comentariu
lucione_cip Postat Decembrie 1, 2015 Partajează Postat Decembrie 1, 2015 Am si eu nevoie de un dump pentru acelasi model... Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 1, 2015 Partajează Postat Decembrie 1, 2015 Am si eu nevoie de un dump pentru acelasi model... Click aici : http://elektrotanya.com/indesit_wil_125.hex/download.html Link spre comentariu
lucione_cip Postat Decembrie 1, 2015 Partajează Postat Decembrie 1, 2015 Rezolvat, multumesc Link spre comentariu
florinellll Postat Decembrie 1, 2015 Partajează Postat Decembrie 1, 2015 (editat) Toata lumea repara masini de spalat,ce'l mai frecvent se defecteaza dampul Lasa'ti fratilor dampul mai verificati si voi un ................presostat ,un carbune ,un termistor** un rezistenta**chiar si taho nu va sfiiti Editat Decembrie 1, 2015 de florinellll Link spre comentariu
lucione_cip Postat Decembrie 1, 2015 Partajează Postat Decembrie 1, 2015 La indesit si Whirlpool este cam "boala" lor, dump-ul... cei care repara masini de spalat stiu ce vorbesc... Bineinteles ca se poate defecta si altceva, nu cred ca cere cineva dump pana nu verifica TOTUL inainte... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum