Stefan Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 conexiunea LCD -> MC am facut-o direct, fara adaptoare de nivel 3.3V -> 5V. Lcd-ul l-am alimentat la 3V3 (a rezistat si la 5V dar nu recomand) si LCD-ul la 3.7V. De ce la 3.7 si nu la 3.3V? pentru ca la 3.3V se vedeau niste linii verticale cand se schimba imaginea (refresh) Link spre comentariu
criss Postat Februarie 22, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2013 as utiliza ceva adaptoare de nivel deoarece daca alimentez uCul la 3.3V sau 3.7V imi da peste cap intrarile ADC si in special iesirile pt tranzistorii de nivel logic ..5V.imi puteti recomanda un IC specializat ca si adaptor de nivel. Link spre comentariu
Vizitator antmar Postat Februarie 22, 2013 Partajează Postat Februarie 22, 2013 adaptor de nivel ar fi 74lvcc3245 Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 22, 2013 Partajează Postat Februarie 22, 2013 in catalog spune la "Maximum Ratings": VCI Input Voltage VSS - 0.3 to 5.0 Vde aici inteleg ca intrarile sunt tolerante la 5V. Link spre comentariu
criss Postat Februarie 23, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2013 mersi @antmar, ceva ce se gaseste pe TME as fi interesat. cel recomandat de tine nu-l au. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum