Loky Postat Mai 28, 2014 Autor Partajează Postat Mai 28, 2014 O scurta stire, follow-up: sursa functioneaza bine, il folosesc in fiecare zi, deci cred ca a fost o investitie buna atat in timp cat si in bani. Nu am facut inca calculatie cat a costat totul, dar zilele astea o sa postez. In intregime sunt bucuros cum a iesit, si rareori daca o sa mai fac imbunatatiri la ea, voi posta aici. Link spre comentariu
rosmarin Postat Mai 30, 2014 Partajează Postat Mai 30, 2014 (editat) Ma bucura mult faptul ca perseverezi,acumulezi si pui in valoare realizarile personale care iti aduc mari satisfactii ..Dar nu numai dumitale ci si altor colegi care se inspira din realizarile dvs.Felicitari si succese in continuare! Editat Mai 30, 2014 de rosmarin Link spre comentariu
albasete Postat Iunie 6, 2014 Partajează Postat Iunie 6, 2014 Felicitari ! Asteptam pozele ! Link spre comentariu
Mircea Sabau Postat Aprilie 25, 2016 Partajează Postat Aprilie 25, 2016 Baieti am si eu o mica problema ! Am cumparat acest kit . Cu mare grija l-a lipit . Cand sa testez voltajul merge bine dar, scoate maxim 400ma . Ce pot sa fac sa remediez problema ? Link spre comentariu
albasete Postat Aprilie 26, 2016 Partajează Postat Aprilie 26, 2016 Traf.ul ce intensitate are ? Regleaza in intervalul 0 - 400 mA ? Ceva poze cu cablajul ? Fata - verso. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum