Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AT90S2313 to ATTINY2313

Vizitator luc_iul

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Stefan

1

Chiar sunt interesat daca cineva doreste sa adapteze codul ala pentru ATTINY2313. M-am uitat prin codul sursa si in AVR091 dar e cam dificil pentru un necunoscator de asm.Acum cateva luni am compilat cu succes softul pentru ATTINY2313 dar detectorul nu pare sa functioneze, doar pacane haotic fara sa se apinda ledurile sau sa tina cont de oscilatorul cu 555.O sa ma uit azi prin cod sa vedem daca pricep unde sa fac modificarile date in AVR091.p.s: nu imi dau seama cum sa simulez schema cu AT90S2313 sa vad daca functioneaza noul soft pentru 2313. Daca injectez un semnal de 1Khz pe PD6 iesirea PB4 devine 0 logic (adica se apinde ledul), asa face cu ambele mcu-uri si hex-urile aferente.

Link spre comentariu
Vizitator luc_iul

Am bagat hexul (pt,AT90S2313) cu avreal pe lpt in attiny sa vad ce face iar ledurile se aprind "parca aleatoriu",am compilat asm-ul cu avr studio4(DETEC.hex).Cu avr studio4 asm-ul are 0 erori si 1 avertizare.exista cateva site-uri unde a fost discutata problema.Cred ca trebuie sa existe o rezolvare"cu putin ajutor".Rog pe toti cei care cunosc ceva programare si pe cei ce vor citi acest post sa aduca si sa contribuie cu ceva idei sau chiar rezolvari. :da

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări